Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 07 мар, 07:54 ч.
1574 Комплект от 11 четки за грим
13 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Комплект от 11 бр. качествени четки за грим с бамбукови дръжки

Този комплект от 11 броя качествени козметични четки за грим се отличава от другите със своята натуралност и ергономичност. Дръжките от бамбук са приятни на допир и надеждни като усещане. Платнената торбичка, в която са сложени, също допринася за чувството за естественост и топлина.


КРАСИВИ И ФУНКЦИОНАЛНИ

С разнообразната си гама и функция четките могат да се използват от професионални гримьори, но са необходими и за лично ползване. Педвидени са 3 дебели и къси четки са нанасяне на основата на грима и за фон дьо тен и пудра. По-дългите четки служат за корекция и нанасяне на друг нюанс на основния тен. Има и четка за руж, която ще подчертае нежния контур на лицето. Четката за вежди пък ще изпише естесвената им линия и ще ги подчертае, без да иглеждат като нарисувани. Четките за устни са малки с твърд косъм за разпределяне на червилото върху цялата площ на устните, така че да са неустоими.


ОЧИТЕ – ДУШАТА НА ЖЕНАТА

Очите са огледалото на душата, при тях трябва да се действа много внимателно и с любов. От различните анкети се оказва, че повечето мъже първо забелязват очите на жената, после и всичко останало, като физика и чар. Подчертаването на красотата на вашите очи ще стане с четката за очна линия, която е със скосена форма и е лесна за употреба. Сенките за очи също подчертават красотата и дълбочината на погледа и за тях има подходящи четки-за нанасяне и разнасяне на сенки за очи.


ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

• Наименование на продукта: четки за грим;


• Цвят: бамбук;


• Тегло: 350 гр.;


• Материал на торбичката – лен;


• Материал за четките- дръжки от лакиран бамбук с метален обков и меки синтетични влакна за главите.


КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ПАКЕТА

• 1 бр. Платнена торбичка с шнур;



• 11 бр. четки за грим (всяка в целофан): 3 бр. четки за пудра и фон дьо тен; 1 бр. четка за основа; 2 бр. различни четки за руж и контур, 2 бр. различни четки за сенки за очи; 1 бр. четка за устни за червило и гланц; 1 бр. ъглова четка за вежди; 1 бр. четка за очна линия.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:25 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 189
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar