Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 12 апр, 18:57 ч.
Björn Donner Серум за коса с водорасли Algae Power 10 мл 2246284
19,40 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Björn Donner Серум за коса с водорасли Algae Power 10 мл 2246284
534649
Енергийният коктейл Algae Power Serum за коса и скалп работи с кофеин и морския комплекс Keramare, екстракт от водорасли с депо ефект от морските дълбини.

Регенерира косъма, предпазва го от накъсване, укрепва структурата на косъма и придава жизненост и здравина на фибрите на косъма. С кофеин и високоенергийни съставки от морето. Кофеинът повишава микроциркулацията и по този начин доставката на хранителни вещества към скалпа, стимулира космените фоликули и може да помогне за укрепване на косата и предотвратяване на косопад. Високо съдържание на висококачествен пантенол, известен още като провитамин B5, той осигурява оптимална хидратация и осигурява по-добро мокро и сухо разресване. Съдържа специален растителен екстракт на основата на ориз, който се характеризира с високо съдържание на биотин, протеини и аминокиселини и прави косата по-здрава и устойчива. Протеините и аминокиселините правят косата по-здрава и по-устойчива.

Стабилност на структурата на косъма (укрепване на фибрите на косъма).

Защита срещу накъсване на косата.

Повишена устойчивост на косата.

Перфектен серум за чувствителен и раздразнен скалп.

Без аромат, ценни съставки, екстракт от кафяви водорасли осигурява на косата хидратация и жизненост, здрав вид и блясък и предпазва от термични увреждания, причинени от сешоари, преси и маши.

Приложение: С помощта на апликатора разнесете върху скалпа и косата и масажирайте за кратко. Оставете го поне 3 минути преди измиване с шампоан.

Съветът на Björn в салона: нанесете Algae Power Serum върху подсушена с кърпа коса след измиване с шампоан, за да подсилите ефекта, втрийте го и масажирайте.

Една ампула може да се използва няколко пъти. Поставете счупената глава в отвора с върха надолу и я поставете изправена

10 мл

Произведено: Германия
Производител: Bjorn Donner

Björn Donner събира иновативни рецепти и тайни от цял свят и ги комбинира в своите линии за грижа за косата. Продуктите се надграждат един върху друг и могат да се комбинират идеално помежду си благодарение на модулната система.


В Bazar.BG от 30 май 2020г.
Последно активен днес в 10:44 ч.
Промишлена зона
гр. Шумен
Карта
Преглеждания: 212
Отмени
гр. Шумен, Промишлена зона
 
Още подобни обяви от Промишлена зона, гр. Шумен
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar