Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/17
Добавена 01 фев, 12:01 ч.
Продава КЪЩА, гр. Трявна, област Габрово
173 590 € (579 € кв. м.)
Тип сделка: Продава Къща в гр. Трявна

Квадратура: 300 кв. м.
Описание
Агенция SUPER ИМОТИ: www.superimoti.bg
Предкагаме за продажба къщи в сърцето на Стара планина , заедно с прилежаща много земя.

В имота има три съществуващи къщи- две двуетажни и една едноетажна, и две постройки, които вече са съборени. В едноетажната къща е живял Дан Колов като ученик. Част от имота е овощна градина.
Общата площ на поземлените имоти с къщите е 2540 кв. м. Нивата е с площ от 7561 кв. м., а овощната градина е 33295 кв. м. В имота има ток, а вода няма, но до него има чешма. От асфалтовия път до имота има 500-600 метра по черен път.

Селото е разположено в Северен Централен планов регион на България. То е част от община Трявна. Селото е само на 4 км от гр. Плачковци, който се намира в планински район в подножието на Тревненска планина.Надморска височина 510 м. При гр. Плачковци се събират трите реки Стоевска река, Радевска река и Нейковска река, които дават началото на Тревненска река. Плачковци с неговата жп гара по линията Горна Оряховица Стара Загора е леснодостъпен изходен пункт за разходка из Тревненската планина, която влиза в Природен парк Българка . Околните върхове носят имената Българка, Бедеците (Големият Бедек е на 1488 m надм. вис.), Мъхченица(1042 m) и др. Има две природни защитени местности Мъхченица-Йововци над село Йововци и Виканата скала при връх Българка над квартал Стоевци.
Районът на гр. Трявна е изключително развит в сферата на селският туризъм.
Според последните данни най-развит е селският туризъм в зоната на Централен Балкан в общините Габрово, Елена, Априлци, Троян, Севлиево.

Освен с чистия въздух и красивата гледка тези места привличат гости и с вкусните местни специалитети и условията за различни видове спорт.
За приятната атмосфера спомагат и различните фестивали, които все по-често се организират и в по-малките селца и градове.
Районът на гр. Трявна е включен и в приоритетно финансиране по европейските програми за Развитие на селските райони .
Най-близки забележителности
Етър 9 км
Соколски Манастир ...

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: VT 85913
Тел: 0882 63 84 21, 062 588 040
Отговорен брокер:Ана Николова
В Bazar.BG от 01 юли 2017г.
Последно активен днес в 10:17 ч.
гр. Трявна
Габрово
Карта
Преглеждания: 114
Отмени
гр. Трявна, Габрово
 
Обратно към обявата