Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/14
Добавена 05 мар, 09:51 ч.
3846 Огледален панел за стена - самозалепващ се
5 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
  • 30*30 СМ - 5лв

  • 40*40 СМ - 7лв

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Самозалепващо нечупливо огледало за стена

Огледални декоративни лепящи се огледала. Самозалепващи декоративни огледални панели са изработени от плексиглас. Лепящите панели с огледален ефект, с които да развихрите въображението си и да създадете уникални декорации от типа "Направи си сам". Лазерно изрязани, изключително леки, водоустойчиви, с лесно закрепване. Лепящи огледала за декорация в баня, дневна, спалня, коридор, кухня или трапезария, подходящи за монтаж върху стъкло, фаянсови плочки, върху боядисани или латексови стени, мебели, врати и др.

Монтаж с двойнозалепващо монтажно тиксо, включено в комплекта. Закрепва се здраво върху фаянсови плочки, дърво, равни и гладки стени, на хладилници, интериорни врати, прегради, гардероби, тавани, пластмаса. Подходящ и за мокри помещения.

Преди монтаж почистете повърхността от вода, прах, мазно, до чиста и здрава основа. След монтажа отлепете защитното фолио и се насладете на крайният резултат.

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 2 мм.

Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.



160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 14:57 ч.
Отговаря бързо
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 376
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar