Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/16
Добавена 11 мар, 08:08 ч.
3830 Уред за събиране на косми от кучета и котки, за пералня и сушилня
5 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Уред за събиране на косми от кучета и котки, за пералня и сушилня

Лепкав диск за улавяне на кучешки косми е идеалното решение на всички проблеми с почистването. Този уникален уред ще ви позволи да почиствате домашния си любимец, без да се притеснявате за косми, залепнали по дрехите или мебелите. Дизайнът във формата на лапа улеснява събирането на власинки и пърхот по време на дълбокото почистване и не оставя лепкави следи след себе си.

Можете да я използвате, за да премахнете лесно козината или космите от дрехите си, да почистите кучето, котката или друго животно. Благодарение на простия си дизайн и неплъзгащото се гумирано покритие вече няма да имате проблеми със залепването на космите по дрехите или постелките. Просто го поставете в пералната машина заедно с дрехите си и проблемът е решен.

Характеристики на продукта

Уловителят за косми от домашни любимци за пране е изработен от много мек, лепкав, гъвкав материал, който захваща козината и космите на кучето или котката, издърпва ги от дрехите, косата, прахът и замърсяванията полепват по него, помага ви да премахнете космите от домашните любимци от дрехите, ефективно отстранява прах и косми

Уловителят за косми от домашни любимци за пране е изработен от силикагел, по-издръжлив, без мирис, мек и с добро сцепление, Тъй като специалният дизайн не оставя следи върху почистения продукт. Безопасен за всички дрехи, нетоксичен, хипоалергенен

Лесен за почистване, а също така може да спести вода, перилни препарати и време. След употреба изплакнете с вода и изсушете на хладно място (избягвайте пряка слънчева светлина), за да не залепва.

Уловител за косми от домашни любимци с изключителна лепкавост, не само в сушилни и перални машини, уловителите за косми от домашни любимци могат да се използват директно за директно отстраняване на прах, косми и власинки от дрехи, клавиатури и дори мобилни телефони.

Уверете се, че не използвате уреда за премахване на косми от домашни любимци с омекотител за тъкани. След приключване на прането трябва да измиете диска за премахване на косми от домашни любимци и да го оставите да изсъхне по естествен начин.

ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е ЗА 1 БРОЙ ЛЕПКАВ ДИСК С ФОРМА НА ЛАПИЧКА


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 10:32 ч.
Отговаря бързо
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 352
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar