Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/17
Добавена 04 юни, 09:28 ч.
Червило DIOR Rouge Diorific Haute Couture
45 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Червило за устни
Описание
Червило Christian Dior DIOR Rouge Diorific Haute Couture. Налични цветове № 003, 006, 362, 744, 836, 935 и едно без номер.
Плод на съвършеното съчетание на различни пигменти, комбинирани с меко нанасяне, този сияен, дълготраен цвят облича като дреха усмивките на жените.
Червило, което щади устните с формула, обогатена с естествени съставки:
Защитните свойства на извлека от червен божур – любимо цвете на Christian Dior, помагат да се запази естествената хидратация на устните, да се подчертае светлината им и да се подсили сиянието на нюансите червило, които ги обличат.
Извлекът от цвят на нар действа в дълбочина и помага да се подобри общото състояние на устните, за да станат по-сочни и нежни. Деликатните линии и бръчки изглеждат избледнели, докато цветът се разкрива по-смел от всякога.
Масло от ший допълва защитните свойства на цветните извлеци и осигурява интензивно подхранване. Устните са гладки, което гарантира по-добро нанасяне на червилото.
Изпращам с Еконт или Спиди с опция преглед.
Оценка 5 от 2 гласа.
67 рейтинг
В Bazar.BG от 02 февруари 2014г.
Последно активен вчера в 13:33 ч.
Младост 1
гр. София
Карта
Преглеждания: 769
Отмени
гр. София, Младост 1
 
Още подобни обяви от Младост 1, гр. София
Обратно към обявата