Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 09 апр, 21:44 ч.
Лили Иванова и Асен Гаргов – ВТА 10244
6 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Използвано
Описание
"Лили Иванова и Асен Гаргов – ВТА 10244" е албум на грамофонна плоча, съчетаващ талантите на двама известни български музиканти - Лили Иванова и Асен Гаргов. Този албум вероятно съдържа музикални записи на изпълнителите и може да предостави информация за тяхната съвместна работа и музикален стил.

**Описание на албума:**

**Изпълнители:** Лили Иванова и Асен Гаргов

**Каталожен номер:** ВТА 10244

**Формат:** Вероятно LP (дългосвиреща грамофонна плоча)

**Година на издаване:** Няма предоставена информация, но албумът може да е издаден в периода 1970-1980 година.

**Съдържание:** Албумът вероятно включва съвместни и индивидуални песни на Лили Иванова и Асен Гаргов. Техният стил може да бъде разнообразен - от балади до популярни музикални жанрове.

**Обложка:** Обложката на албума обикновено включва визуални елементи и информация за изпълнителите и заглавието. Тя може да бъде артистично изработена и предоставя информация за съдържанието и стиловете на албума.

**Значимост:** Този албум може да представлява важен момент в музикалната кариера на Лили Иванова и Асен Гаргов, както и да е значим за българската музикална история. Съчетаването на техните гласове и таланти може да е допринесло за уникалния звук на албума.

За по-пълна информация относно съдържанието и контекста на албума, препоръчваме да се обърнете към музикални архиви, специализирани източници или ресурси за българската музикална история.
8 рейтинг
В Bazar.BG от 25 април 2015г.
Последно активен днес в 10:38 ч.
Младост 1
гр. Монтана
Карта
Преглеждания: 58
Отмени
гр. Монтана, Младост 1
 
Още подобни обяви от Младост 1, гр. Монтана
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar