Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 17 мар, 08:22 ч.
4107 UV ЛЕД лампа за гел лак, маникюр SUN X5 PLUS
26,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

UV ЛЕД лампа за гел лак, маникюр SUN X5 PLUS

Лампата SUN 5 (110W LED+UV) е предназначена за полимеризация на гел лакове (шеллак), удължаване на нокти и всякакви покрития, които съдържат гел (напр. биогел).

UV LED лампа, която е идеална не само за дома, но и за салони за красота. Лампата за полимеризация SUN X5 Plus има няколко настройки за време, което я прави много удобна за използване и ще се превърне в незаменим помощник на маникюриста.

Мощна, безопасна и много ефективна UV LED лампа SUN X5 PLUS 110W.

Технологията с двоен светлинен източник покрива по-широк спектър от ултравиолетовия диапазон, така че е подходяща за сушене на гел лакове и твърди гелове, и е оборудвана с 36 UV LED лампи. Тя има бяло и розово пластмасов корпус с електронен дисплей отгоре, който показва обратното броене на таймера; включва се с помощта на сензор за движение (поставяте ръката си в лампата, лампата се включва). Лампата се свързва към мрежа 220 V чрез кабел. Има възможност за отделяне на долната част, което е удобно по време на педикюр.

Спецификации:

Режим на работа: до 50 000 часа

Мощност: 110W

Брой светодиоди: 36 бр.

Размер: 205х203х93 мм

Безопасна за човешкото здраве дължина на вълната: 365 - 405 nm

Захранване от електрическата мрежа на 220V

Цвят: бял или розов.


376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 06:23 ч.
Отговаря бързо
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 16
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar