Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена днес, 11:01 ч.
Продава ПАРЦЕЛ, с. Мусачево, област София област
1 500 000 € (109 € кв. м.)
Промотирана обява
Цената е без ДДС
Тип сделка: Продава Парцели в с. Мусачево

Квадратура: 13805 кв. м.
Ток: Да
Вода: Да
Регулация: Да
Описание
***ТОП ИМОТ НА ТОП ЦЕНА*** Имот БГ. Корект предлага за продажба парцел в началото на село Мусачево, посока Бургас.
Имотът е с квадратна форма, площ от 13805 кв.м. и лице на Републикански път I-6 около 120 линейни метра. Подходящ е за строеж на складови сгради с административни офиси, цехове за преработка, логистичен парк за товаро разтоварна дейност и други.
Показатели на застрояване: височина до 15 м.; плътност на застрояване до 80%; КИНТ: 2.5; плътност на озеленяване до 20%; начин на застрояване: свободно.
Непосредствено до парцела е разположена складова база на Била и локален път свързващ го с Републикански път I-6 /София- Бургас/. В имота има направен сондаж с разрешение на Басейнова дирекция, възможност за изграждане на фотоволтаичен парк.

Налични документи: Документ за собственост, скица от Агенция по кадастъра, комбинирана скица, виза за трафопост, виза за хале, разрешена мощност от ЕРМ като потребител за 1320 kW, Разрешена мощност за ФЕЦ като производител за 1100 kW, протокол от басейнова дирекция за изградения сондаж, разрешително от АПИ за изграждане на пътната връзка.

Срещу допълнително заплащане може да се организира изготвянето на проект и изваждане на разрешение за строеж, надзор и узаконяване на сградата, както и организиране и извършване на строителство.

АГЕНЦИЯТА ОКАЗВА СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ФИНАНСИРАНЕ С БАНКОВ КРЕДИТ, ПРИ ОТЛИЧНИ УСЛОВИЯ, ИЗЦЯЛО СЪОБРАЗЕНИ С ПРОФИЛА НА КЛИЕНТА.

Телефон за контакт: 0889934687 /ГЕОРГИ НИНОВ/.
***ОГЛЕДИ ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪБОТА И НЕДЕЛЯ***
В Bazar.BG от 11 септември 2013г.
Последно активен 18 юли в 13:05 ч.
с. Мусачево
София област
Карта
Преглеждания: 190
Отмени
с. Мусачево, София област
 
Обратно към обявата