Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена 16 юни, 21:20 ч.
Комплект ANUA Heartleaf Soothing Trial Kit,корейска
45 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Описание

Комплектът Heartleaf Soothing Trial Kit се състои от 4 обичани продукта на бранда, обогатени с хутиния – растителна съставка с успокояващо и противовъзпалително действие. Чудесен за пътуване, за тест на продуктите или за подарък. Подходящ за всеки тип кожа, особено чувствителна, раздразнена, акнеична.

Комплектът включва:

Тонер тампони Anua – Heartleaf 77% Clear Pad (2бр)

Ексфолиращи тампони с PHA И 77% екстракт от хутиния Тези ексфолиращи падове премахват нежно замърсяванията и мъртвите клетки, противодействат на запушването на порите и същевременно оставят кожата добре хидратирана и успокоена. Продуктът съдържа 77% екстракт от хутиния, който притежава успокояващо, противовъзпалително и антибактериално действие, a PHA киселината ексфолира нежно кожата. Падовете са обогатени и с комплекса Anti Sebum P, включващ 4 растителни екстракта, които регулират секрецията на себум и подобряват вида на разширените пори. След употреба кожата е освежена и мека. Падовете може да се използват ежедневно, тъй като са нежни към кожата.

Успокояващ тоник Anua – Heartleaf 77% Soothing Toner (40ml)

Успокояващ тоник за лице с екстракт от хутиния – хидратиращ тоник, формулиран със 77% екстракт от хутиния, успокоява раздразнената и чувствителна кожа, и я предпазва от външни раздразнения. Продуктът е с леко киселинно pH, което подпомага функциите на кожната бариера и поддържането на водно-масления баланс на кожата. Леката и бързопопиваща формула позволява нанасяне на няколко слоя от продукта при необходимост от допълнителна хидратация.

Успокояваща ампула Anua – Heartleaf 80% Moisture Soothing Ampoule (10ml)

Успокояваща ампула с 80% екстракт от хутиния Ампулата на Anua е разработена специално за успокояване и хидратация на чувствителната кожа. Екстрактът от хутиния има успокояващо и противовъзпалително действие, и предотвратява раздразненията, причинени от външни дразнители. В състава са включени също пантенол, хиалуронова киселина и бетаин, които хидратират кожата в дълбочина. Ампулата попива бързо и не лепне благодарение на леката си водниста текстура.

Лосион за лице Anua – Heartleaf 70% Daily Lotion (20ml)

Лосион за лице със 70% екстракт от хутиния Лосионът на Anua незабавно хидратира и успокоява чувствителната кожа. Продуктът е обогатен със 70% екстракт от хутиния, който има успокояващо и противовъзпалително действие, и редуцира зачервяванията и раздразненията, а трите типа хиалуронова киселина хидратират кожата в дълбочина. Лосионът е предназначен специално за чувствителна кожа, склонна към омазняване, и попива бързо без излишна лепкавост и тежест

792 рейтинг
В Bazar.BG от 04 февруари 2021г.
Последно активен вчера в 11:43 ч.
Център
гр. София
Карта
Преглеждания: 46
Отмени
гр. София, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. София
Обратно към обявата