Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена 25 май, 14:09 ч.
КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЛИФТИНГ ВЪЗДЕЙСТВИЕ
71 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Кремове
Описание

Само няколко намазвания от серията "Божествено докосване"са достатъчни за да може активните съставки като: пептиди, хиалуронова киселина, Витамин Е, С, F комплекс, ретинол А и естествена биозахариди, да проникнат В дълбочина и Вие ще усетите кожата си по-гладка и подмладена, а бръчките по-малко.

Красотата идва от боговете!

БОЖЕСТВЕНО ДОКОСВАНЕ

Чудотворен крем за моментален лифтинг, който прави чудеса. Възстановява контура на лицето и осигурява младежки вид на кожата ви. Крем слифтинг ефект, който дълбоко хидратира и подхранва кожата с богата текстура, която намалява бръчките и прави кожата постегната. Обогатен е с пептиди, стволови клетки от зелена ябълка, масло от авокадо, масло от кайсиеви ядки, арганово масло, комплекс от Витамини А, С, Е и Р..

Употреба: Нанесете след почистване и нанасяне на Серумът БОЖЕСТВЕНО ДОКОСВАНЕ. С мигновено лифтинг действие за най-добри резултати.

Код на продукта SC089

Количество 50мл

С крема за лице ще получите мигновен лифтинг, който прави чудеса.

Възстановява контура на лицето и придава младежки вид на кожата. Кремът дълбоко хидратира и подхранва кожата с богата текстура, която намалява бръчките и прави кожата по-стегната. Обогатен е с пептиди, стволови клетки от зелена ябълка, масло от авокадо, кайсиево масло, арганово масло, комплекс от витамини А, С, Е и F.
-Стволови клетки от ябълка - клетките от ябълка имат по-дълъг живот и е доказано, че техните стволови клетки действително работят като клетките на кожата. В клетките на този плод има съставки, които поддържат човешките стволови клетки и предпазват кожата от стареене.
-Маслото от авокадо е изключително овлажняващо, тъй като съдържа мазнини и влага. Това овлажняващо действие го прави отличен избор за кожа, склонна към сухота.Маслото от авокадо съдържа фитостероли и други активни съединения, които могат да помогнат при състояния на уморена и раздразнена кожа.
- Маслото от кайсиеви ядки подхранва кожата, за да намали появата на фини линии и бръчки, подобрява тонуса на кожата и увеличава блясъка.
- Съдържанието на мастни киселини и витамин Е също му придава терапевтични свойства: освен че е подходящ за всеки тип кожа, предпазва лицето от образуване на нови бръчки.

Бъдете част от нещо красиво с Крема с лифринг ефект "Божествено докосване".


5 рейтинг
В Bazar.BG от 14 февруари 2013г.
Последно активен 10 юни в 13:12 ч.
Център
гр. София
Карта
Преглеждания: 40
Отмени
гр. София, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. София
Обратно към обявата