Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/4
Добавена 09 юни, 19:19 ч.
Комплекс за маркиране MARK EGGS HP-120
9 650 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Бързо, безконтактно, непрекъснато етикетиране до 120 000 яйца/ч в складове и птицеферми. Лесна употреба, висока ефективност. позволява да регулирате височината, ширината и забавянето на печата, има вградена система за реално време, опции за дата и час. Позволява ви да регулирате наситеността на отпечатъка. Консулматив 1 касета за 1,5 милиона дата (0,01 ст).

Представяме на вашето внимание мастиленоструен маркер за печат от един до пет реда текст с уникални характеристики за качествена работа в птицеферми.

Най-модерният модел мастиленоструен принтер е в състояние да осигури бързо, безконтактно и без боя маркиране на яйца. Моделът съчетава лекота на използване с висока ефективност. Благодарение на програмираните функции, принтерът ви позволява да регулирате височината, ширината и забавянето на печата. Принтерът има вградена система за работа в реално време, настройки за дата и час и програма за изместване на датата. Позволява ви да регулирате наситеността на печат. Ново по-изгодно технологично решение за маркиране в птицеферми!!! равномерна, ясна буквено-цифрова графика с височина до 9 мм.

Комплексът включва универсален транспортьор с дължина 1,6 м, на който лесно можете да работите с капацитет до 120 000 яйца на
час.

Използването на касети на HP, доказано от 20 години технология, ви позволява бързо да промените цвета (червен, син, зелен), без да обслужвате хидравличната система, т.к. НЕ се предлага в принтери. Задействане на захранването.

Препоръчителни консумативи:

касета – 78 лв.

промивна рідина (1 л.) – 12 лв.


https://youtu.be/tEjIkPpUNzE?si=cltqoKP3s7X9VYOV


https://youtu.be/_nVAwUqfCjk?si=82K3aqDskskuEVqE

YouTube: SPE KIATON

//www.youtube.com/embed/TZZLzBix1u4
В Bazar.BG от 08 януари 2024г.
Последно активен 24 юни в 11:15 ч.
гр. Бургас
Бургас
Карта
Преглеждания: 35
Отмени
гр. Бургас
 
Обратно към обявата