Акордеони

Оценка 4.6 от 123 гласа.
Намерихме 347 обяви
250 лв
гр. Първомай, Пловдив
110 лв
гр. Монтана
450 лв
гр. Пловдив
2 000 лв
15 000 лв
гр. Стара Загора
100 лв
гр. Стара Загора, Ремиза
Не е указана
гр. Варна, Зимно кино Тракия
3 700 лв
гр. Варна, Аспарухово
170 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
360 лв
гр. Благоевград
110 лв
гр. Благоевград
Не е указана
Не е указана
гр. Благоевград
Не е указана
гр. Благоевград
1 300 лв
с. Калипетрово, Силистра
320 лв
гр. Варна, Възраждане 1
430 лв
гр. Мездра, Враца
80 лв
120 лв

Какъв акордеон да изберем

Тяхното ретро очарование няма аналог. Ако харесвате звука им и желаете да се сдобиете със собствен акордеон, тук в Bazar.bg ще откриете чудесни възможности.

За какво се използват акордеоните

Патентът за първия акордеон датира от 1929 година в Австрия. Инструментът е клавишен, а звукът идва от въздушния мех в средата. През миналия век той се радва на широка популярност в Европа, а в наши дни все още широко се използва в детски градини, в домове за възрастни хора или просто на музикални сбирки.

Колко струва използван инструмент от такъв тип 

Нашият онлайн базар както винаги предлага най-добрите възможности за покупка на атрактивни стоки. На страниците ни ще откриете стотици обяви, предлагащи инструменти с различно качество, на различни производители и в различно състояние. Цените варират между 50 и 2000 лв., а сред марките са:

  • Weltmaister;
  • Royal Standart;
  • Малыш;
  • Scandalli;
  • Firotti и др.

Какво можем да намерим в Bazar.bg

Разнообразието на обяви е огромно:

  • Нови и втора ръка инструменти;
  • От 32 до 120 баса;
  • Детски и за възрастни;
  • Професионални и любителски;
  • С антикварна стойност.

Онлайн винаги е по-лесно и по-евтино! Доверете се на Bazar.bg!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Акордеони в гр. Варна Обяви за Акордеони в гр. Ямбол Обяви за Акордеони в гр. Благоевград Обяви за Акордеони в гр. Пловдив Обяви за Акордеони в гр. София Обяви за Акордеони в гр. Велико Търново Обяви за Акордеони в гр. Монтана Обяви за Акордеони в гр. Видин Обяви за Акордеони в гр. Добрич Обяви за Акордеони в гр. Стара Загора Обяви за Акордеони в гр. Смолян Обяви за Акордеони в гр. Плевен Обяви за Акордеони в гр. Кюстендил Обяви за Акордеони в гр. Русе Обяви за Акордеони в гр. Бургас Обяви за Акордеони в гр. Сливен Обяви за Акордеони в гр. Лом Обяви за Акордеони в гр. Асеновград Обяви за Акордеони в гр. Чирпан Обяви за Акордеони в гр. Севлиево Обяви за Акордеони в гр. Перник Обяви за Акордеони в гр. Габрово
Подобни предложения: Бюра варна евтини , Трапезни столове втора употреба варна , Варна гардероби втора ръка