Амадини

Оценка 4.6 от 72 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 29 обяви
10 лв
60 лв
50 лв
гр. Карнобат, Бургас
5 лв
с. Радиново, Пловдив
Не е указана
гр. Монтана, Младост 1
6 лв
гр. Русе, Дружба 1
9 лв
гр. Разград, Център
Не е указана
8 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
60 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
60 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
10 лв
10,10 лв
гр. Монтана
7 лв
гр. Търговище
20 лв
50 лв
гр. Пловдив, Мараша
20 лв
гр. Бойчиновци, Монтана
11,90 лв
гр. Сливен
Не е указана
гр. Пловдив, Каменица 2
15 лв
гр. София, Дружба 2

Амадинът е изключително красива малка птица, предназначена за домашно отглеждане в клетка. Кое я прави толкова предпочитана от любителите на пернатите домашни птици и предлаганите в раздела от онлайн обяви на Bazar.bg видове?

Какво са амадините

Тези домашни декоративни птички се отличават със своите ярки и добре съчетаващи се един с друг естествени цветови нюанси. Обикновено, комбиниращите се цветове са сиво, оранжево и червено с бяло и жълтеникаво. Имат червеникаво-оранжеви къси човчици, разширяващи се от върха. Височината на зебровите амадини е приблизително 11 см, а теглото - около 9 грама.

Какви видове има

Основно у нас се срещат двата най-разпространени вида амадини: 

  • Зеброви;
  • Гулдови.

Характерно и за двата вида птици, е че са изключително лесни за отглеждане. Това не е капризно животинче и става за отглеждане дори и от начинаещ стопанин, който досега не е имал подобен домашен любимец. Основната характеристика в характера им обаче, е че са агресивни и не могат да съжителстват с друга птица, а дори понякога проявяват агресия и към себеподобните си.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото по всяко време в раздела от онлайн обяви на Bazar.bg се добавят нови предложения, а цените са най-разнообразни и посетителя има възможност бързо и безпроблемно да направи визуално сравнение и избор. Също, поради голямата популярност на сайта, може да се каже, че тук на едно място виждате всички тематични оферти от цялата страна. Възползвайте се!

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Амадини в гр. София Обяви за Амадини в гр. Пловдив
Подобни предложения: Ярки Носачки Бургас , Търся Си Домашен Любимец , Змия За Домашен Любимец