Английски булдог

Оценка 4.5 от 164 гласа.
Намерихме 21 обяви
900 лв
Не е указана
800 лв
900 лв
гр. Кюстендил
1 000 лв
гр. Стара Загора
Не е указана
с. Ягодово, Пловдив
1 100 €
900 лв
гр. Пловдив
1 300 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
1 650 лв
гр. София, Център
200 лв
гр. Плевен
800 лв
гр. Гълъбово, Стара Загора
900 лв
1 000 лв
гр. Червен бряг, Плевен
Не е указана
гр. Русе, Алеи Възраждане

В миналото, кучетата са заемали ролята на пазачи и помощници в лова, но в днешно време, четирикраките ни приятели все по-често са приети като пълноправни членове на нашите семейства. Според техния темперамент, физика и нужди, ние разполагаме с богат набор от породи, между които да изберем своят верен другар.

Какъв характер има породата Английски булдог

Темпераментът на английския булдог е подходящ за хора, които не са много активни или нямат много време за разходки. Кучетата от тази порода са спокойни, чувстват се отлично и в апартаменти, а на моменти могат да бъдат смятани за леко флегматични. Те са лоялни към своите стопани, привързват се силно към семейството си и се разбират доста добре с други домашни любимци. 

Трудно ли е отглеждането му

Английският булдог е спокоен по природа. Не се нуждае от много активност, като трябва да се внимава през летните и зимните сезони с излагането на екстремни температури - кучетата от тази порода са склонни да прегряват или премръзват сравнително лесно. Препоръчително е да са в климатизирани помещения през летните горещини и да бъдат “екипирани” добре за зимните студове. Поради телесните характеристики, които ги правят толкова атрактивни, английските булдози са склонни към: 

  • затлъстяване;
  • кожни възпаления покрай гънките на лицето; 
  • образуване на кисти по краката;
  • дихателни проблеми.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

В Bazar.bg ще намерите множество актуални обяви, които ще направят избора ви на куче по-лесен. Разгледайте и изберете своят другар, поръчайте на добри цени!

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Английски булдог в гр. София Обяви за Английски булдог в гр. Русе Обяви за Английски булдог в гр. Кюстендил Обяви за Английски булдог в гр. Варна
Подобни предложения: Апартаменти под наем кърджали , Апартаменти в хасково , Апартаменти в габрово