Зареждане...

Антикварни предмети

Оценка 4.7 от 202 гласа.
Намерихме 43 810 обяви
TOP обява
75 лв
TOP обява
80 лв
TOP обява
47 лв
гр. Пловдив, Младежки Хълм
15 лв
гр. София, Център
30 лв
гр. Русе
100 лв
гр. Елена, Велико Търново
15 лв
гр. Русе
40 лв
гр. Сливен
50 лв
гр. София, Оборище
150 лв
гр. София, Красно село
14 лв
гр. Троян, Ловеч
450 лв
4 лв
45 лв
гр. Велико Търново, Център
3 лв
гр. София
3 лв
4 лв
гр. София
5 лв

Защо колекционираме антикварни предмети

Обикновено, когато използваме думата „съкровище“ тя е просто начин да подсилим внушението, да представим по впечатляващ начин даден предмет. Но не и тук. Тук вещите са съкровища в истинския смисъл на думата: ценности, съхранени през годините (а понякога и през вековете), търсещи новия си собственик.

Какво представляват антикварните предмети

Буквално означава „древни“, но на практика „антики“ е доста общ знаменател, под който влизат предмети от изключително широк отрязък от време. Горната граница е приблизително след края на „социалистическия“ период, а долна няма – и най-старите неща са добре дошли. Всъщност колкото по-стари – толкова по-ценни. Има значение обаче и степента на запазване. Както и дали са обработвани по някакъв начин. Никоя непрофесионална намеса не е препоръчителна. Защото дори и най-обикновено почистване с неподходящи препарати или технически средства може да повреди деликатната повърхност на експонатите.

За какво служат

За колекционерите е истинска наслада просто да ги притежават, събират, групират, а евентуално някои от тях решават и да ги изложат на показ. За любителите на винтидж стила в интериора те са ценни акценти, обогатяващи духа на помещението. За изкушените от екстравагантната мода тези предмети могат да се превърнат в атрактивен аксесоар. Вълнуващото в тази сфера е, че ненужната вещ за един може да се окаже безценна за друг.

Какво ще открием в този раздел на Bazar.bg

Това е един от разделите, в които най-трудно можем да обобщим съдържанието на обявите. Единственото общо е, че със сигурност няма да ви изкушим с нови вещи. Но пък за сметка на това може да попаднете на древни накити, дрехи, предмети от бита, стара техника, часовници, оръжия, съдове, книги... Особено ценни са цялостните колекции. Удоволствие е дори самото разглеждане на раздела. Доставете си го!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Антикварни предмети в гр. София Обяви за Антикварни предмети в гр. Перник Обяви за Антикварни предмети в гр. Русе Обяви за Антикварни предмети в гр. Варна Обяви за Антикварни предмети в гр. Бургас Обяви за Антикварни предмети в гр. Разград Обяви за Антикварни предмети в гр. Пловдив Обяви за Антикварни предмети в гр. Сливен Обяви за Антикварни предмети в гр. Стара Загора Обяви за Антикварни предмети в гр. Шумен Обяви за Антикварни предмети в гр. Видин Обяви за Антикварни предмети в гр. Плевен Обяви за Антикварни предмети в гр. Враца Обяви за Антикварни предмети в гр. Монтана Обяви за Антикварни предмети в гр. Ямбол Обяви за Антикварни предмети в гр. Велико Търново Обяви за Антикварни предмети в гр. Свищов Обяви за Антикварни предмети в гр. Кърджали Обяви за Антикварни предмети в гр. Пазарджик Обяви за Антикварни предмети в к.к. Пампорово Обяви за Антикварни предмети в гр. Севлиево Обяви за Антикварни предмети в гр. Хасково Обяви за Антикварни предмети в гр. Нови Пазар Обяви за Антикварни предмети в гр. Ловеч Обяви за Антикварни предмети в гр. Добрич Обяви за Антикварни предмети в гр. Силистра Обяви за Антикварни предмети в гр. Габрово Обяви за Антикварни предмети в гр. Горна Оряховица Обяви за Антикварни предмети в гр. Търговище Обяви за Антикварни предмети в гр. Казанлък Обяви за Антикварни предмети в гр. Айтос Обяви за Антикварни предмети в гр. Димитровград Обяви за Антикварни предмети в гр. Карлово Обяви за Антикварни предмети в гр. Попово Обяви за Антикварни предмети в гр. Нови пазар Обяви за Антикварни предмети в гр. Кюстендил
Подобни предложения: Хибридни смарт часовници , Антиквар варна , Втора ръка Оборудване и аксесоари за оръжия