балатуми

Оценка 4.5 от 74 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 10 обяви
14 лв
гр. София, Левски
2 лв
2 лв
гр. Силистра
1,30 лв
гр. Асеновград, Пловдив
17 лв
гр. Свищов, Велико Търново

Балатумът е предпочитано решение за подова настилка в редица случаи. Лесен за почистване, можете да избирате между различни цветове и десени, за поставянето му не се изискват специални умения. Всичко това го превръща в един наистина практичен избор. Негова разновидност е винилът, който се използва за покриване на автомобили, съоръжения, тераси и т.н. 

Какво представлява балатумът

Основният материал, от който се изработва той е гумата. Често долната му част има текстилно покритие. Намира широко приложение в декорирането на дома. Може да се използва не само за под, но и за покриване на плотове и маси, например. Голямото удобство представлява фактът, че се предлага най-често на метър. По този начин може да закупите точните размери, от които имате нужда. Най-честите варианти, в които се среща на пазара са:

  • на плочки;
  • на руло. 

Как да изберем балатум

Той е изключително подходящ за кухнята. Предлага се в много различни цветове, шарки и десени, сред които да изберете  вариантът, който ще допълни интериора по възможно най-добрия начин. 

Защо да се доверим на Bazar.bg

Онлайн обявите на Bazar.bg ви предлагат огромен избор. Сред тях лесно и удобно ще поръчате желаното на ниски цени. Предлагат се както нови, така и стоки втора ръка. Поръчайте лесно и удобно!

Обяви от “Подови настилки”
0,35 лв
гр. Сливен, Ново село
Не е указана
гр. Стара Загора, Три чучура - север
Не е указана
гр. Свищов, Велико Търново
249 лв
гр. Пловдив
20 лв
гр. Видин
Не е указана
25 лв
гр. Разград
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Подобни предложения: Плотове за кухня асеновград , Холни маси от трявна , Холни маси втора ръка хасково