Български сувенири

Оценка 4.6 от 107 гласа.
Намерихме 66 обяви
45 лв
гр. Габрово, Център
3 лв
гр. Стара Загора
35 лв
гр. Сливница, София област
6 лв
34,90 лв
гр. Стара Загора
4 лв
1 лв
гр. София, Борово
4 лв
гр. Шумен, Добруджански
5,50 лв
6 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
7 лв
гр. Пловдив, Коматево
5,50 лв
6 лв
гр. Пловдив, Център

Българските сувенири са чудесен избор за подарък при всеки повод, особено ако искате да изненадате свои приятели в чужбина. Най-ценните сред тях са ръчно изработените. 

Какви български сувенири съществуват

Българският народ се слави със своята сръчност и майсторлък. Традиционните сувенири са важен елемент от националната ни идентичност. За изработването им се използват различни техники. В този раздел ще откриете следните изделия според изходния материал, използван при изработката им:

  • керамични - съдове, украшения, стенни пана;
  • дървени - дърворезба, прибори, съдове, инструменти, принадлежности, аксесоари; 
  • текстилни - традиционни облекла, аксесоари, мартеници, плетива, ръкоделия, изделия за дома; 
  • метални - инструменти, монети, прибори, съдове, аксесоари, накити, чанове; 
  • произведения на изкуството - картини, статуетки.

Защо са подходящи за подарък 

Красивите сувенири винаги са добър избор, когато искате да направите подарък със сантиментална стойност. Те са заредени с духа на българското и ще намерят своето място във всеки дом. Особено подходящи са за чужденци, които искат да отнесат частица от посещението си в България в своята страна.

Защо да поръчаме от Bazar.bg

В Bazar.bg ежедневно се поместват актуални обяви. Всяка е придружена със снимка и описание, които ще ви помогнат да направите своя избор. Няма нужда да мислите за бюджета си, тъй като тук ще откриете онова, което търсите на възможно най-добрата цена. Предлагаме и продажба на артикули на едро. Не се колебайте и направете своята онлайн поръчка!

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Български сувенири в гр. София Обяви за Български сувенири в гр. Кърджали Обяви за Български сувенири в гр. Шумен Обяви за Български сувенири в гр. Благоевград Обяви за Български сувенири в гр. Сливен Обяви за Български сувенири в гр. Казанлък Обяви за Български сувенири в гр. Варна Обяви за Български сувенири в гр. Плевен Обяви за Български сувенири в гр. Русе
Подобни предложения: Дървени столове казанлък , Столове дървени велинград , Дървени портманта варна