Зареждане...

Бебешки пижамки

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 503 обяви
5 лв
гр. София
15 лв
гр. Пловдив, Център
8 лв
15 лв
гр. Божурище, София област
18 лв
гр. Перник
5 лв
гр. Пловдив
7 лв
гр. София
3 лв
гр. Пещера, Пазарджик
15 лв
гр. Пазарджик
8 лв
гр. Благоевград
29 лв
гр. Велико Търново
Не е указана
гр. Казанлък, Стара Загора
21 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
7,90 лв
гр. Бургас
13 лв
1 лв
гр. Разград, Център
20 лв
гр. Бургас

Пижамите за бебетата са също толкова красиви и “сладки”, както и самите дечица, а предназначението им е, разбира се, детенцето да се чувства комфортно през нощта. Какви са особеностите на тези нощни облекла и предлаганите в онлайн обявите на Bazar.bg, видове? Какви са предимствата при пазаруването от нашата онлайн платформа?

Какво трябва да знаем за бебешките пижами

За да може нощната дрешка за бебето да съответства на предназначението си, а именно да осигурява нужния комфорт и условия за здрав сън на мъника, тя трябва да е изработена от мека и нежна към кожата материя. Подобна е например памучната. Това е естествен материал, който е достатъчно мек и в същото време хигроскопичен, така че да поема влагата при изпотяване, запазвайки кожата суха. По този начин не причинява дискомфорт и детето спи спокойно през цялата нощ.

Какви видове има в сайта

Предимно са достъпни пижами за бебета:

  • За момиче;
  • За момче;
  • За новородено;
  • с цип.

 

За повече подробности и възможности за покупка, заповядайте в специалния раздел от онлайн обяви на Bazar.bg.

Защо да облечем бебето си от Bazar.bg

Защото пижамите за бебета при нас са невероятно евтини и се предлагат от цяла България. В същото време, Вие получавате дрешката директно от нейния предишен ползвател и чрез специалния инструмент за директна комуникация можете да получите повече информация за това колко пъти е носена и т.н. Сами, дори още сега, можете да се убедите в изгодната цена на достъпните в сайта обяви и да разгледате снимки на състоянието им. Възползвайте се!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Бебешки пижами в гр. София Обяви за Бебешки пижами в гр. Пловдив Обяви за Бебешки пижами в гр. Варна Обяви за Бебешки пижами в гр. Бургас Обяви за Бебешки пижами в гр. Пазарджик Обяви за Бебешки пижами в гр. Русе Обяви за Бебешки пижами в гр. Казанлък Обяви за Бебешки пижами в гр. Девин Обяви за Бебешки пижами в гр. Стара Загора Обяви за Бебешки пижами в гр. Хасково Обяви за Бебешки пижами в гр. Шумен Обяви за Бебешки пижами в гр. Ловеч Обяви за Бебешки пижами в гр. Плевен Обяви за Бебешки пижами в гр. Костинброд Обяви за Бебешки пижами в гр. Самоков Обяви за Бебешки пижами в гр. Сливен Обяви за Бебешки пижами в гр. Търговище Обяви за Бебешки пижами в гр. Габрово Обяви за Бебешки пижами в гр. Петрич Обяви за Бебешки пижами в гр. Гоце Делчев Обяви за Бебешки пижами в гр. Велико Търново Обяви за Бебешки пижами в гр. Перник Обяви за Бебешки пижами в гр. Пещера Обяви за Бебешки пижами в гр. Враца Обяви за Бебешки пижами в гр. Кърджали Обяви за Бебешки пижами в гр. Сандански Обяви за Бебешки пижами в гр. Разград Обяви за Бебешки пижами в гр. Благоевград Обяви за Бебешки пижами в гр. Димитровград Обяви за Бебешки пижами в гр. Асеновград Обяви за Бебешки пижами в гр. Добрич
Подобни предложения: Евтини гардероби варна цени , Евтини офис бюра бургас , Евтини гардероби плевен