Зареждане...

Белгийски овчарки

Оценка 4.5 от 59 гласа.
Намерихме 45 обяви
300 лв
гр. Перник, Даскалово
150 лв
250 лв
с. Червена вода, Русе
200 лв
с. Йоаким Груево, Пловдив
150 лв
гр. Пловдив, Захарна фабрика
Не е указана
гр. Хасково, Дружба 1
Не е указана
гр. Хасково
350 лв
250 лв
гр. Долни чифлик, Варна
Не е указана
гр. Стара Загора
250 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
400 лв
с. Йоаким Груево, Пловдив
130 лв
гр. Сливен, Ново село
150 лв
с. Тотлебен, Плевен
200 лв
250 лв

Белгийската овчарка е близка на външен вид до немската и понякога може да бъде объркана с нея. Все повече хора, които искат да си вземат овчарско куче, предпочитат белгийските овчарки пред немските, защото те имат по-малко здравословни проблеми.

Какви разновидности на белгийската овчарка се срещат

Интересно е, че в някои държави различните разновидности се приемат за различни породи (САЩ, например). Четирите вида белгийски овчарки се различават по външния си вид и най-вече по цвета и дължината на козината. Ето и кои са те:

  • малиноа;
  • лакеноа;
  • тервюрен;
  • грюнендал.

Какъв нрав е характерен за породата

По принцип тези кучета са доста лесни за обучение и отглеждане. Все пак може да има някои екземпляри, които са по-трудни за тренировка и социализация и е необходима работа с експерт. Представителите на породата са описвани като животни със стабилен нрав и психика, които обичат играта и са палави. Разбират се добре с деца и други домашни любимци, но могат да имат проблеми при първа среща с непознати хора.

Защо да закупим от Bazar.bg

На сайта Bazar.bg ще намерите голямо количество обяви, които ще направят избора ви на куче по-лесен. Разгледайте онлайн и изберете подходящ за Вас домашен любимец на добри цени!

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Белгийска овчарка в гр. Сливен Обяви за Белгийска овчарка в гр. Хасково Обяви за Белгийска овчарка в гр. Ловеч Обяви за Белгийска овчарка в гр. Ямбол Обяви за Белгийска овчарка в гр. София
Подобни предложения: Портмонета с цип цени, Сайт за Обеци за дами, Сайт за Чехли за дами