билети за концерти

Оценка 5 от 5 гласа.
Намерихме 21 обяви
45 лв
гр. Козлодуй, Враца
245 лв
гр. Велико Търново
50 лв
гр. София, Банишора
160 лв
гр. София, Овча купел
200 лв
гр. София, Манастирски ливади
100 лв
к.к. Пампорово, Смолян
15 лв
гр. Пловдив, Кършияка
10 лв
гр. Добрич, Център
210 лв
гр. Кюстендил, Център
40 лв
гр. София, Център

Всеки меломан го знае – нищо не може да се сравни с усещането за музика на живо. Ако ви се ходи на концерт и търсите билет, задължително прегледайте нашия онлайн раздел.

За какви концерти можем да открием билети

  • класическа музика;
  • джаз;
  • рок;
  • метъл;
  • поп музика;
  • електронна;
  • фестове;
  • клубни концерти.

Можем ли да сме сигурни, че са истински

Билетите, които ще откриете на нашите страници, обикновено се препродават от хора, които са ги закупили, но по определена причина не могат да ги използват. За да сте сигурни, че това е оригинален пропуск, огледайте добре баркода, както и стикера (при наличие на такъв).

Защо потребителите избират Bazar.bg

С нашите обяви е лесно и изгодно. Може да откриете, с отстъпка в цената, билети за концертите на свои любими групи и певци. Събитията са в различни градове в страната. Бихте могли да попаднете също на покани за филми, театър и други културни събития.

Предаването на пропуските за съответното мероприятие може да стане лично чрез среща с продавача, както и с доставка по Еконт. Клиентите на Базар.бг ползват задължителна отстъпка от 10% за услугите на Еконт. При подготовка на товарителницата чрез специалното приложение в сайта, стойността на доставката се калкулира на тези промоционални условия.

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Билети за концерти в гр. София
Подобни предложения: Втора употреба Чаши За бира, Ауди С 8 Цена , Джип Ренегат Цена