Телефони BlackBerry

Оценка 4.7 от 74 гласа.
Намерихме 122 обяви
70 лв
гр. София, Лозенец
170 лв
80 лв
гр. Асеновград, Пловдив
70 лв
гр. Монтана, Плиска
20 лв
гр. Варна, Автогара
35 лв
с. Лозен, София-град
30 лв
20 лв
гр. Русе
80 лв
гр. Видин, Център
59 лв
35 лв
гр. Сливен
Не е указана
гр. Пловдив, Съдийски
55 лв
гр. Девня, Варна
10 лв
гр. София, Люлин - център
55 лв
гр. Монтана, Плиска
30 лв
с. Труд, Пловдив
99 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
20 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел
20 лв
гр. Пловдив
40 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел
15 лв
гр. София, Левски В

Телефони BlackBerry – канадската следа в мобилните технологии

Канадска точност и качество. Ако това е примамлива оферта за вас, BlackBerry е вашата марка.

С какво са характерни телефоните BlackBerry

Компанията е основана в Онтарио, Канада през 1996 година. Функционалните ѝ мобилни апарати бързо се нареждат сред най-търсените в света. Тяхна отличителна черта е особено детайлната и удобна клавиатура. 

Пикът на ръста на продажбите на канадския производител е през 2013 година, когато броят на клиентите му наброява над 85 милиона. В следващите години цифрата има лек спад заради нарастването на популярността на операционните системи Android и iOS, докато смартфоните на бранда все още използват собствена BlackBerry OS. Не след дълго обаче това се променя и през 2015 година на пазара се появява първият модел на марката, базиран на Андроид, която остава и предпочитаната система от компанията до днес.

VIP употреба

Сред най-високопоставените клиенти на марката са президентът на САЩ (2009 – 2017 г.) Барак Обама, политикът и бивша първа дама Хилари Клинтън, както и различни правителствени части на Съединените Щати. Дори председателят изпълнителния съвет на Google Ерик Шмид е забелязван да използва такъв продукт.

Какви смартфони от същата марка ще открием в Bazar.bg

Разнообразните телефони на бранда изпълват десетки страници от нашата онлайн платформа. В обявите ни ще откриете:

  • нови телефони;
  • апарати втора употреба;
  • модели с клавиатура;
  • варианти с тъч скрийн;
  • калъфи.

Качеството е отлично, а цените – изключително изгодни. Без значение дали предпочитате класическите модели с клавиши или по-съвременните гладки екрани, със сигурност ще откриете нещо подходящо сред предложенията на канадския бранд при нас. Възползвайте се от добрите оферти!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Blackberry в гр. София Обяви за Blackberry в гр. Пловдив Обяви за Blackberry в гр. Русе Обяви за Blackberry в гр. Варна Обяви за Blackberry в гр. Велико Търново Обяви за Blackberry в гр. Бургас Обяви за Blackberry в гр. Казанлък Обяви за Blackberry в гр. Търговище Обяви за Blackberry в гр. Сливен Обяви за Blackberry в гр. Видин
Подобни предложения: Бургас продажби пластмасови столове , Гоблени продажби , Секции и гардероби софия продажби