Кучета Бо

Оценка 4.7 от 51 гласа.
Намерихме 1 обяви
Подарявам
гр. Полски Тръмбеш, Велико Търново

Ако видите представител на породата Бо (Boo), има сериозен шанс да го сбъркате със сладка плюшена играчка. Те са сравнявани с померани, заради произхода си. Бо са едни от най-дребните кучета в света.

Какви са кучетата от порода Бо

Това са декоративни кученца. Самата порода е създадена в развъдник чрез селекция на помераните. Въпреки приликите с тях, налице са и някои значителни различия. Ето и кои са те:

  • по-къса муцунка;
  • по-малки размери (около 20 см и 2 кг);
  • по-големи и изпъкнали очи;
  • по-миловидно изражение.

Лесно ли е тяхното отглеждане

Освен че приличат на плюшени мечета по някои свои черти, Бо имат и мек характер (почти колкото козината им). Те са много умни и запомнят бързо, затова дресировката им далеч не е предизвикателство. Съжителстват добре с деца и други домашни любимци. Важно е да запомните, че това са животинки, които ще жадуват за вашето внимание и ако не им отделяте нужното време, ще правят пакости. Те са много чувствителни и имат нужда да усещат Вашата любов и привързаност.

Защо да изберем Bazar.bg

Bazar.bg е мястото онлайн, където лесно да намерите своята животинка сред много обяви на достъпни цени. Всички кученца в тази категория са изключително чаровни. Разгледайте ги и изберете новия си домашен любимец.

Обяви от “Кучета”
400 лв
гр. Пловдив, Тракия
TOP обява
46 лв
110 лв
гр. Несебър, Бургас
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Подобни предложения: Порода Кучета Кокер Шпаньол , Размери Женски сукмани , Сайт за Рокли за жени