бои, лакове и мазилки

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 161 обяви
5 лв
гр. Червен бряг, Плевен
10 лв
с. Световрачене, София-град
15 лв
3,25 лв
4,85 лв
гр. Стара Загора, Индустриална зона - запад
Не е указана
гр. Сливен, Център
30 лв
гр. Хасково
17,99 лв
гр. Ихтиман, София област
4 лв
гр. Русе
15 лв
гр. Варна
14 лв
гр. Варна, Електрон
69 лв
70 лв
гр. София, Княжево

Боите, лаковете и мазилките са важни материали за всеки ремонт. С тях се добавят финалните щрихи и се придава външният облик на помещението или сградата. Обявите в Bazar.bg предлагат много и различни разновидности от споменатите артикули, с които да завършите ремонтните си занимания.

По какво се отличават боите, мазилките и лаковете

Всички те се различават на първо място по предназначението си. За всяка дейност се използва специфичен материал. Боите основно се прилагат при боядисването на следните видове повърхности:

  • за стена - най-често се работи с латекс;
  • за стъкло - с подходяща боя можете не просто да оцветявате, но и да рисувате;
  • за дърво - използва се такава, която позволява отлично покритие на дървения материал, често се употребява блажна;

Що се отнася до лаковете, тяхното основно предназначение е да предпазват от нараняване, да придават блясък и да заглаждат повърхността, върху която са нанесени. Най-често се използват за лакиране на подови настилки, като паркет, както и за дървени повърхности. Мазилките се използват с оформяща цел. Най-търсените разновидности са венецианската, минералната, интериорната, фасадната и декоративната. Мазилка се прави основно на външни и вътрешни стени, огради, стълби, коридори, тераси и др. 

Как да изберем

Изборът на подходящи материали стои в основата на успешния ремонт. Затова е важно да се залага на качествени такива. Освен това те трябва да са съобразени с вида на повърхността, върху която ще се прилагат. 

Как Bazar.bg помага на своите клиенти

Разглеждайки предложените в този раздел стоки, сами ще се убедите, че можете да си набавите всичко необходимо само с няколко клика. Не е нужно да губите време в обикаляне на строителни магазини, поръчайте онлайн бързо, лесно и удобно!

Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. Хасково Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. София Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. Варна Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. Пловдив Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. Ботевград Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. Свищов Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. Сливен Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. Враца Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. Велико Търново Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. Русе Обяви за Бои, лакове, мазилки в гр. Севлиево
Подобни предложения: Дървени мебели за градината троян , Дървени легла спални хасково , Дървени бюра пловдив