Кучета Болонки

Оценка 4.6 от 92 гласа.
Намерихме 23 обяви
10 лв
13,99 лв
гр. Бургас
350 лв
гр. София, Левски Г
600 лв
гр. Нови Искър, София-град
300 лв
с. Подгорица, Търговище
600 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
100 лв
гр. Габрово
200 лв
гр. Хасково, Младежки хълм
400 лв
гр. Хасково
150 лв
с. Подем, Плевен
200 лв
гр. Хасково, Младежки хълм
600 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
9 лв
гр. Пловдив, Център
350 лв
гр. Пловдив
900 лв
гр. София, Център
1 лв
гр. Крумовград, Кърджали
Не е указана
420 лв
50 лв
гр. София

Редица прекрасни неща са произлезли от Италия и едно от тях е именно болонката. Можем да проследим корените на тази порода чак до 14-ти век. Някъде около 16-ти те придобиват и кралски статут, след като подаряват такова куче за домашен любимец на Франсоа I. Днес те са едни от най-предпочитаните, което се дължи на благия им нрав и миловидното излъчване.

Какъв е нравът на болонките

Те са добродушни и много любвеобилни. Обожават да си играят. Известни са като добри познавачи на характери. Съвсем спокойно си съжителстват с други животни. Минус е, че не е добре да ги оставяте сами, тъй като са много социални и наистина страдат, когато са самотни. Искат да им обръщате внимание и Ви се отблагодаряват.

Какви са разновидностите на породата

Има някои разновидности, но цветът на болонката винаги е бял. Изключение може да правят някои френски болонки. Породата се подразделя на: 

  • френска (произхожда от Италия);
  • малтийска;
  • хаванска.

Как можем да се сдобием с такова куче

В онлайн пространството ще да намерите страшно много обяви за всички видове на най-различни цени. Ще откриете публикации от развъдници, но и от обикновени хора, които ги продават.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

Разгледайте изгодни оферти с ниски цени в Bazar.bg и намерете своя нов домашен любимец!

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Болонка в гр. София Обяви за Болонка в гр. Бургас Обяви за Болонка в гр. Ямбол Обяви за Болонка в гр. Пловдив Обяви за Болонка в гр. Хасково
Подобни предложения: Обяви Ардино днес, Обяви Кочериново днес, Обяви Дунавци днес