Часовникарски услуги

Оценка 4.5 от 88 гласа.
Намерихме 11 обяви
Не е указана
8 лв
Не е указана
с. Войводиново, Пловдив
40 лв
гр. Велико Търново, Акация
Не е указана

Часовникарските услуги са от полза на всички притежатели на часовник. Този аксесоар се нуждае от грижа и поддръжка, за да ви служи добре дълго време. Вижте онлайн обявите на Bazar.bg, където ще откриете качество на отлични цени. 

Какво са часовникарските услуги

Часовникарите предлагат разнообразни дейности, свързани в поправка на всякакви видове часовници - ръчни, стенни, будилници. Освен това от тях можете да си закупите резервни части за своя любим аксесоар. Ето какви услуги предлагат квалифицираните специалисти:

  • ремонт на модели с различни видове механизми - кварцов или механичен;
  • смяна на батерии; 
  • смяна на каишки или верижки; 
  • изработване и подмяна на стъкла;
  • реставрация на видове с антикварна стойност - джобни, стенни, с махало и т.н.;
  • почистване на механизмите.
  • полиране - при този процес се премахват наранявания по повърхността.

Кога се обръщаме към часовникар

Когато с часовника ви възникне проблем, който не сте сигурни, че ще успеете да отстраните, е удачно да потърсите професионален съвет. Дори обикновената смяна на батерия, при някои модели се извършва с помощта на специални за целта инструменти. Съветваме ви да се обърнете към часовникар. В противен случай рискувате да нанесете по-голяма вреда. С времето някои компоненти се износват и се нуждаят от подмяна или ремонт. Часовникарите могат сменят захабените каишки и да премахнат драскотините по стъклото. Към тях се обръщате и за поправка на будилника и стенния часовник у дома. Ако притежавате старинен часовник, на който искате да вдъхнете нов живот, също е удачно да се посъветвате с квалифициран в областта човек. 

Как Bazar.bg помагат в избора на потребителя

Тук се публикуват обяви от часовникари и ателиета, предлагащи професионални услуги. Без значение в кой град се намирате, повечето от тях работят с куриери. По този начин можете да изпратите своята вещ за ремонт и да я получите обратно по същия начин. Така вариантите за избор стават повече, а шансът да намерите наистина добър професионалист - още по-голям.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Часовникар и часовникарски услуги в гр. Русе Обяви за Часовникар и часовникарски услуги в гр. София
Подобни предложения: Компютърно бюро област варна , Юношеско легло варна , Разпродажба на матраци във варна