Зареждане...

Чинчили

Оценка 4.6 от 94 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 7 обяви
60 лв
гр. Плевен
Не е указана
Не е указана
3,50 лв
90 лв

Чинчилата принадлежи към семейство гризачи и произхожда от Южна Америка. Обитава големите пещери, но днес може да се срещне и в много домове, като домашен любимец. Какви обаче са характерните особености при отглеждането им и с каква храна да ги храним? С какво ще ни помогнат онлайн обявите на Bazar.bg?

Как се отглежда чинчила

Животинчето се отглежда в клетка, която трябва да притежава повече възможности за катерене и игра. Като цяло, гризачът трябва да има пространство за движение, а пода на клетката да е постлан със слой талаш от трепетлика. В клетката трябва да има поилка и специална метална купичка за храна. 

С какво се храни

Основата на менюто за чинчилите е сеното и различните му разновидности от растения - овес, тимотейка и т.н. Не се препоръчва животното да консумира сено от люцерна, но пък е добър избор ливадното сено. За основна храна в зоомагазините се продават специални гранули за чинчили.

Защо да закупим от Bazar.bg

Защото в онлайн обявите са достъпни различни видове и породи, както и реални снимки на предлаганите животинчета. При нас също:

  • предлагате или купувате домашни любимци;
  • имате богат избор от различни категории;
  • имате възможност за търсене по различни показатели.

Възползвайте се!

Обяви от “Гризачи и дребни животни”
Не е указана
гр. Пловдив, Коматевски възел
25 лв
гр. Перник
40 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Чинчили в гр. Варна
Подобни предложения: Обяви Сапарева баня днес, Обяви Тополовград днес, Обяви Суворово днес