Дамски боти на ток

Вид На ток
Оценка 4.5 от 699 гласа.
Намерихме 1 969 обяви
15 лв
гр. Казанлък, Стара Загора днес, 07:10
15 лв
гр. Варна, Автогара днес, 06:24
20 лв
гр. София днес, 02:02
135 лв
гр. София днес, 00:49
10 лв
гр. Враца днес, 00:00
20 лв
гр. Варна вчера, 23:56
16 лв
гр. Карлово, Пловдив вчера, 22:55
24 лв
гр. Благоевград вчера, 22:48
20 лв
гр. Варна, Бизнес хотел вчера, 22:29
20 лв
гр. Варна, Левски вчера, 21:56
80 лв
гр. Русе вчера, 21:44
12 лв
гр. София вчера, 21:35
39 лв
гр. Кюстендил вчера, 21:19
65 лв
Не е указана
гр. София вчера, 20:51
30 лв
гр. Ямбол вчера, 19:56
60 лв
гр. Пловдив, Тракия вчера, 17:39
40 лв
гр. Варна, Аспарухово вчера, 17:33
30 лв
30 лв
гр. София вчера, 16:46
27,90 лв
8 лв
с. Борино, Смолян вчера, 15:30
60 лв
гр. София вчера, 15:21
20 лв
гр. Велико Търново вчера, 15:20

Какви дамски боти на ток да изберем

Кой казва, че обувките за студено време не могат да бъдат елегантни? Вижте какви дамски предложения за боти с ток ще откриете в Bazar.bg!

Кога е подходящо да ги носим

Ботите са една от най-елегантните дамски обувки, а токът издължава силуета и ги превръща в стилно допълнение към всеки тоалет. Може да ги комбинирате с пола, рокля, панталон или дънки. Много дами ги предпочитат като обувка за всекидневието, но това не те са подходящи и за официални поводи. Можете да ги обуете на бизнес среща, на вечерно събитие, на семеен празник, на парти.

Какви видове се предлагат

  • От естествена кожа;
  • От еко кожа;
  • От велур;
  • С тънък ток;
  • С дебел ток;
  • С ток и платформа;
  • Официални;
  • Спортно-елегантни.

Защо да поръчате от Bazar.bg

Преди да вземете решението за желания модел, важно е да сте добре информирани и да имате обективна представа за възможните опции. Нашите обяви представят богата картина на актуалните модели и тенденции. Разгледайте вариантите, цветовете, силуетите. В раздела с дамски боти много от предложенията са напълно нови, а втора ръка офертите са в отлично състояние и почти без следи от употреба. Цените са без конкуренция. Открийте своята супер находка онлайн в Bazar.bg!

Естествена кожа
На ток
Велурени Зимни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Дамски боти в гр. София Обяви за Дамски боти в гр. Пловдив Обяви за Дамски боти в гр. Варна Обяви за Дамски боти в гр. Русе Обяви за Дамски боти в гр. Бургас Обяви за Дамски боти в гр. Велико Търново Обяви за Дамски боти в гр. Стара Загора Обяви за Дамски боти в гр. Шумен Обяви за Дамски боти в гр. Плевен Обяви за Дамски боти в гр. Ямбол Обяви за Дамски боти в гр. Хасково Обяви за Дамски боти в гр. Пазарджик Обяви за Дамски боти в гр. Сливен Обяви за Дамски боти в гр. Кърджали Обяви за Дамски боти в гр. Добрич Обяви за Дамски боти в гр. Перник Обяви за Дамски боти в гр. Благоевград Обяви за Дамски боти в гр. Видин Обяви за Дамски боти в гр. Свищов Обяви за Дамски боти в гр. Казанлък Обяви за Дамски боти в гр. Силистра Обяви за Дамски боти в гр. Габрово Обяви за Дамски боти в гр. Монтана Обяви за Дамски боти в гр. Кюстендил Обяви за Дамски боти в гр. Кнежа Обяви за Дамски боти в гр. Търговище Обяви за Дамски боти в гр. Димитровград Обяви за Дамски боти в гр. Враца Обяви за Дамски боти в гр. Ловеч Обяви за Дамски боти в гр. Асеновград Обяви за Дамски боти в гр. Разград Обяви за Дамски боти в гр. Смолян Обяви за Дамски боти в гр. Дупница Обяви за Дамски боти в гр. Горна Оряховица Обяви за Дамски боти в к.к. Слънчев бряг Обяви за Дамски боти в гр. Карлово
Подобни предложения: Бандове втора употреба , Бургас легла втора употреба , Гардероби втора употреба