Часовници Дамски

Оценка 4.5 от 168 гласа.
Намерихме 6 285 обяви
TOP обява
150 лв
гр. Пловдив вчера, 17:32
TOP обява
59,98 лв
850 €
гр. София днес, 08:17
50 лв
гр. София, Хаджи Димитър днес, 08:17
28 лв
гр. Варна днес, 08:17
60 лв
гр. Габрово днес, 07:52
75 лв
гр. Варна, Изгрев днес, 07:38
5 лв
гр. София днес, 07:28
179 лв
гр. Русе, Широк център днес, 07:13
250 лв
200 лв
гр. София днес, 05:24
26,50 лв
гр. Варна, ВИНС днес, 04:39
48 лв
гр. Пловдив, Кършияка днес, 00:50
10 лв
30 лв
гр. Добрич вчера, 23:44
19,90 лв
гр. Ботевград, София област вчера, 22:24
99 лв
гр. Пловдив вчера, 22:23

Дамските часовници са един изключително елегантен аксесоар, който можете да носите не само от делови поводи, партита и официални вечери, но също така и в ежедневието когато искате да сте по-шик. Съществуват различни типове ръчни часовници, сред които електронни, автоматични, кинетични и какви ли още не.

Какъв дамски часовник да изберем

Часовникът е един от най-изисканите подаръци. Трябва да знаете обаче, че ако сте се насочили към маркови, тогава трябва да сте готови да похарчите повече. Те са изключително луксозни, а обикновено за направата им се използват много скъпи материали. Преди да инвестирате в толкова скъп аксесоар, трябва да сте уверени, че го подарявате на някой, който действително ще оцени жеста и неговата стойност.

Защо да изберем Bazar.bg.

Bazar.bg е мястото за всички, които предпочитат пазаруването по интернет. Тук са на ваше разположение огромен брой обяви, които позволяват да избирате измежду огромно многообразие от артикули. Bazar.bg ви позволява да:

  • пазарувате изцяло онлайн;
  • да избирате измежду по-голям брой аксесоари;
  • да откривате лесно най-добрите цени;
  • да сравняваме оферти.
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Дамски в гр. София Обяви за Дамски в гр. Варна Обяви за Дамски в гр. Русе Обяви за Дамски в гр. Бургас Обяви за Дамски в гр. Пловдив Обяви за Дамски в гр. Велико Търново Обяви за Дамски в гр. Видин Обяви за Дамски в гр. Стара Загора Обяви за Дамски в к.к. Слънчев бряг Обяви за Дамски в гр. Казанлък Обяви за Дамски в гр. Хасково Обяви за Дамски в гр. Шумен Обяви за Дамски в гр. Ямбол Обяви за Дамски в гр. Плевен Обяви за Дамски в гр. Самоков Обяви за Дамски в гр. Асеновград Обяви за Дамски в гр. Сливен Обяви за Дамски в гр. Димитровград Обяви за Дамски в гр. Добрич Обяви за Дамски в гр. Пазарджик Обяви за Дамски в гр. Велики Преслав Обяви за Дамски в гр. Попово Обяви за Дамски в гр. Дупница Обяви за Дамски в гр. Търговище Обяви за Дамски в гр. Разград Обяви за Дамски в гр. Монтана Обяви за Дамски в гр. Габрово Обяви за Дамски в гр. Благоевград Обяви за Дамски в гр. Перник Обяви за Дамски в гр. Радомир Обяви за Дамски в гр. Силистра Обяви за Дамски в гр. Пещера Обяви за Дамски в гр. Петрич Обяви за Дамски в гр. Кърджали Обяви за Дамски в гр. Ловеч Обяви за Дамски в гр. Смолян
Подобни предложения: Туристически смарт часовници , Втора употреба Джобни часовници, Втора ръка Детски часовници