Дамски официални ризи

Вид Официални
Оценка 4.5 от 297 гласа.
Намерихме 628 обяви
12 лв
гр. Карлово, Пловдив днес, 00:46
5 лв
гр. Пазарджик вчера, 17:46
23 лв
гр. София, Лозенец вчера, 15:36
45 лв
гр. София, Студентски град вчера, 15:06
15 лв
гр. Русе вчера, 14:52
10 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик вчера, 14:49
10 лв
гр. Пловдив вчера, 11:26
20 лв
гр. Варна вчера, 08:58
13 лв
гр. София вчера, 08:17
5 лв
гр. Разград вчера, 08:17
15 лв
гр. Варна вчера, 07:48
40 лв
гр. София 21 април
240 лв
гр. София, Иван Вазов 21 април
39 лв
гр. Бургас, Славейков 21 април
15 лв
гр. Търговище 21 април
14 лв
гр. Казанлък, Стара Загора 21 април
10 лв
гр. Сливен 21 април
10 лв
гр. София 21 април
12 лв
25 лв
гр. Хасково, Център 21 април
10 лв
гр. Благоевград 21 април
10 лв
гр. Кърджали 21 април
24 лв
гр. Монтана 21 април

Защо официалните дамски ризи са сред любимите ни дрехи

Обичате ли усещането от допира на ефирна материя до кожата си? Елегантните ризи в този раздел със сигурност ще ви го осигурят. За какъв повод търсите новата си дреха? Вижте неустоимите предложения!

Къде и как е подходящо да носим официална риза

В основата на всичко е вашият личен стил и усетът ви за мода. От там нататък идват правилата и ситуациите. Официалните модели могат да бъдат вашият специален коз на шикозно културно, бизнес или семейно събитие. Някои от тях са перфектни и за парти. Можете да ги съчетаете както с панталон, така и с пола. Голямо значение имат и аксесоарите. Те могат да превърнат и най-семплия модел в хит.

Какви модели ще откриете в раздела

  • Копринени;
  • От шифон;
  • Дантелени;
  • Вталени;
  • С декорация (бродерия, перли, камъни, ресни);
  • С волани;
  • С яка;
  • Без яка;
  • Асиметрични.

Защо да поръчате онлайн от Bazar.bg

Топ обявите са при нас! Маркови предложения (Zara, Mango, D&G, Motivi, Esprit и др.), дизайнерски модели – всичко на нашите страници е на атрактивни цени. Някои от обявите предлагат напълно нови артикули, други – страхотни находки втора ръка. Заредете гардероба си с уникални официални ризи изгодно! С Bazar.bg e лесно!

Каре Бродерия Копринени
Официални
Елегантни Къси ръкави Дълги ръкави Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Ризи в гр. София Обяви за Ризи в гр. Варна Обяви за Ризи в гр. Пловдив Обяви за Ризи в гр. Стара Загора Обяви за Ризи в гр. Бургас Обяви за Ризи в гр. Плевен Обяви за Ризи в гр. Велико Търново Обяви за Ризи в гр. Русе Обяви за Ризи в гр. Хасково Обяви за Ризи в гр. Шумен Обяви за Ризи в гр. Благоевград Обяви за Ризи в гр. Димитровград Обяви за Ризи в гр. Габрово Обяви за Ризи в гр. Казанлък Обяви за Ризи в гр. Пазарджик Обяви за Ризи в гр. Ловеч Обяви за Ризи в гр. Кърджали Обяви за Ризи в гр. Добрич Обяви за Ризи в гр. Видин Обяви за Ризи в гр. Сливен Обяви за Ризи в гр. Кюстендил Обяви за Ризи в гр. Силистра Обяви за Ризи в гр. Ямбол Обяви за Ризи в гр. Перник Обяви за Ризи в гр. Дупница Обяви за Ризи в гр. Павликени Обяви за Ризи в гр. Монтана Обяви за Ризи в гр. Търговище Обяви за Ризи в гр. Смолян Обяви за Ризи в гр. Враца Обяви за Ризи в гр. Стамболийски Обяви за Ризи в гр. Асеновград Обяви за Ризи в гр. Горна Оряховица Обяви за Ризи в гр. Свищов Обяви за Ризи в гр. Попово Обяви за Ризи в с. Лозен
Подобни предложения: Дантелени рокли online , Гардероб от чам втора ръка , Трикрилен гардероб град пловдив