164

Пантофи дамски

8 лв
гр. Враца
10 лв
12 лв
гр. Плевен, 9-ти квартал
5 лв
15 лв
гр. Свети Влас, Бургас
14 лв
гр. Бургас, Възраждане
35 лв
12 лв
гр. Ботевград, София област
18 лв
гр. София, Дружба 1
10 лв
гр. Кърджали
10 лв
с. Борино, Смолян
10 лв
гр. София, Борово
9,99 лв
8 лв
15 лв
гр. София
9 лв
гр. Благоевград
3 лв
7 лв
гр. Димитровград, Хасково
30 лв
19 лв
25 лв
20 лв
гр. Пловдив
19 лв
85 лв
20 лв
гр. Бургас, Център
9,99 лв

Застудее ли веднага обуваме пантофите вкъщи. Топли и удобни те са част от уюта и комфорта на дома. Ще откриете всякакви модели и цветове - класически, изработени от кожа или текстил, тип ботуши, с животни или с коледни шарки и изображения. 

Какво прави пантофите толкова удобни

Да обуем меките пантофи, е едно от нещата, за които мечтаем през целия работен ден. Този тип домашен аксесоар е толкова удобен, защото при изработката се използва пух и меки текстилни материали. Идеята на носенето им е да топлят краката и едновременно с това да помагат на ходилата да се отпуснат, особено ако сте носили обувки с висок ток. Краката също се нуждаят от почивка, затова трябва им предложим качествена такава. 

Какви видове има

Широко разнообразие от цветове, модели и материи на изработка.  Най-предпочитаните варианти са:

  • класически - изработени от кожа или текстил;
  • тип ботуши - топло и комфортно решение през зимните дни за всяка дама;
  • коледни - за повече празничен дух и настроение; 
  • с животни - чудесен избор за любителите на животните. 

Защо да се доверим на Bazar.bg

Bazar.bg ще ви помогне да намерите идеалните домашни дамски пантофи, с които ще се чувствате възможно най-приятно у дома. Разгледайте разнообразието от обяви, предлагащи качество на добри цени. Направете своята онлайн поръчка без излишни усилия!

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Пантофи в гр. София Обяви за Пантофи в гр. Пловдив Обяви за Пантофи в гр. Варна Обяви за Пантофи в гр. Плевен Обяви за Пантофи в гр. Шумен Обяви за Пантофи в гр. Велико Търново Обяви за Пантофи в гр. Димитровград Обяви за Пантофи в гр. Бургас Обяви за Пантофи в гр. Габрово