Зареждане...

Детски блузи и туники

Оценка 4.7 от 7 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 7 789 обяви
TOP обява
32 лв
гр. Сандански, Благоевград
TOP обява
32 лв
гр. Сандански, Благоевград
6,50 лв
5 лв
гр. Хасково
5 лв
гр. Хасково
6 лв
гр. Русе, Родина 1
10,50 лв
гр. Димитровград, Хасково
19,50 лв
гр. Димитровград, Хасково
5 лв
14 лв
гр. Самоков, София област
3 лв
гр. София
3 лв
гр. Павликени, Велико Търново
13 лв
гр. Видин, Вида 1
8 лв
гр. Благоевград
9,90 лв
гр. София, Младост 4
5 лв
гр. Хасково, Червена стена
4 лв
гр. София, Витоша

Разнообразието от детски блузи и туники е много голямо, но е трудно да се съчетае качество и цена, без едно от двете да ни разочарова. Ето защо трябва да помислим за възможността да пазаруваме онлайн, тъй като така ще открием бързо най-ниските цени.

Как да изберем правилния размер детски блузи

При избор на детски блузи, размерите са от голямо значение. Ако дрехата е по-голяма, това не е толкова лошо, защото децата растат бързо. Ако обаче е тясна, тогава просто сте похарчили парите си напразно.

По-лесен е изборът на туники, тъй като те са по-дълги и свободни, без значение от техните размери. Подходящи са за момиченца, тъй като елегантно могат да заменят рокличките и пуловерите.

С какво се носи туниката

В зависимост дали са с дълъг ръкав, плетени или пък за лятото, туниките могат да се носят в съчетание с различни дрехи. За зимата могат да се съчетаят с дълги панталони, макар че най-често се носят с плътен и топъл чорапогащник.

Какво още можем да открием в Bazar.bg

Bazar.bg е място, където непременно трябва да проверите преди да пазарувате. Тук периодично се провеждат изключителни промоции и отстъпки, с които можете да похарчите с 50 или 70% по-малко за дадена стока. Тук ще откриете:

  • най-голямата база онлайн обяви;
  • най-големите промоции;
  • родни и чужди производители;
  • топ качество.
С дълъг ръкав С къс ръкав Други
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Детски Блузи и туники в гр. София Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Пловдив Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Варна Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Бургас Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Хасково Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Пазарджик Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Плевен Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Русе Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Стара Загора Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Велико Търново Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Габрово Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Димитровград Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Ямбол Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Сливен Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Шумен Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Казанлък Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Монтана Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Благоевград Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Добрич Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Сандански Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Севлиево Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Троян Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Кърджали Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Берковица Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Перник Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Ловеч Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Видин Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Силистра Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Асеновград Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Горна Оряховица Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Враца Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Ботевград Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Чирпан Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Разград Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Костинброд Обяви за Детски Блузи и туники в гр. Дупница
Подобни предложения: Свободни квартири в свищов , Астон Мартин Кабриолет Цена , Ауди А4 Цена