Зареждане...

Детски книжки

Оценка 5 от 4 гласа.
Намерихме 6 612 обяви
14 лв
гр. София, Овча купел 2
10 лв
гр. Бургас, Лазур
2 лв
гр. Карнобат, Бургас
1 лв
гр. София, Света Троица
8 лв
10 лв
5 лв
гр. София, Център
6 лв
гр. София, Света Троица
6,50 лв
гр. София

Искате  децата ви да израснат разумни и мислещи, с трезва преценка за света и добро въображение? Сприятелете ги с детските книги. Отрано им четете  приказки и стихове, подарете им книжки за оцветяване. Това обогатява речниковия запас и подкрепя формирането на езикови умения. Развива фината моторика и връзката между ръката, очите и мозъка. Вместо да обикаляте книжарниците, докато почивате, прегледайте онлайн обявите в Bazar.bg.

Какви детски книги ще откриете в раздела

Сред предлаганите детски книги ще откриете:

  • стихове, разкази и весели истории;
  • народни приказки с впечатляващи илюстрации;
  • богато онагледени детски енциклопедии и справочници;
  • книжки за оцветяване и за лепене на стикери и т.н.

Защо четенето е важно за детето

Важно е децата да свикнат да четат книги. Това стимулира мозъка и увеличава потенциала му. Развива уменията за съсредоточаване, запомняне и пренасяне на знания от една сфера в друга. Обогатява езиковите и изразни възможности. Разширява мирогледа и представите за света.

Как Bazar.bg помага да попълните библиотеката си

Обявите в Bazar.bg предлагат стари детски книжки и екземпляри с антикварна стойност. От тях се възползват по-малки и по-големи издателства и търговци, които продават нови книги от склад. Потърсете онлайн, и ще откриете неподозирани съкровища на отлични цени!

Стихове Книги игри За оцветяване Приказки Разкази Романи Други
Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Детски книжки в гр. София Обяви за Детски книжки в гр. Варна Обяви за Детски книжки в гр. Ловеч Обяви за Детски книжки в гр. Търговище Обяви за Детски книжки в гр. Русе Обяви за Детски книжки в гр. Пловдив Обяви за Детски книжки в гр. Костинброд Обяви за Детски книжки в гр. Бургас Обяви за Детски книжки в гр. Белене Обяви за Детски книжки в гр. Стара Загора Обяви за Детски книжки в гр. Радомир Обяви за Детски книжки в гр. Видин Обяви за Детски книжки в гр. Хасково Обяви за Детски книжки в гр. Велико Търново Обяви за Детски книжки в гр. Перник Обяви за Детски книжки в гр. Разград Обяви за Детски книжки в гр. Плевен Обяви за Детски книжки в гр. Ямбол Обяви за Детски книжки в гр. Димитровград Обяви за Детски книжки в гр. Елин Пелин Обяви за Детски книжки в гр. Омуртаг Обяви за Детски книжки в гр. Раднево Обяви за Детски книжки в гр. Севлиево Обяви за Детски книжки в гр. Сливен Обяви за Детски книжки в гр. Благоевград Обяви за Детски книжки в гр. Шумен Обяви за Детски книжки в гр. Казанлък Обяви за Детски книжки в гр. Попово Обяви за Детски книжки в гр. Берковица Обяви за Детски книжки в гр. Добрич Обяви за Детски книжки в гр. Асеновград Обяви за Детски книжки в гр. Кюстендил Обяви за Детски книжки в гр. Белоградчик Обяви за Детски книжки в гр. Карлово Обяви за Детски книжки в гр. Монтана Обяви за Детски книжки в гр. Силистра
Подобни предложения: Cтолове варна , Скрин втора ръка варна , Градински мебели втора ръка варна