Зареждане...

Детски комплекти

Оценка 4.5 от 173 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 8 916 обяви
TOP обява
26 лв
гр. София, Западен парк
TOP обява
32 лв
15 лв
гр. Велико Търново
TOP обява
38 лв
25 лв
22 лв
22 лв
68 лв
гр. Пловдив, Кършияка
25 лв
22 лв
20 лв
20 лв
17,50 лв
гр. Благоевград, Широк център
5 лв
8 лв
8 лв
20 лв

Обичаме нашите момичета и момчета да са добре облечени. Избираме старателно бебешки дрехи и за поотраснали дечица – зимни и летни. А те умаляват бързо и отново тръгваме по магазините. Пробвайте с онлайн обявите в Bazar.bg! Те предлагат красиви дрешки и функционални детски комплекти.

Какви детски комплекти ще открием в обявите

Всеки ден в Bazar.bg се публикуват нови обяви и снимките към тях показват разнообразни комплекти:

  • за момичета и за момчета;
  • ежедневни и спортни;
  • пижами и официални комплекти;
  • зимни и летни;
  • маскировъчни костюми и костюми за разходка.

Ще видите и лотове с изкушаващи цени.

Как да изберем правилния размер за нашето дете

Над обявите в Bazar.bg има таблица с размерите на детските дрехи. За най-малките момичета и момчета ориентирът е двоен – според възрастта и ръста. За тези над 5 години размерът се определя според ръста.

Накарайте детето да застане с изправен гръб и глава до стената. Поставете на главата му книга или широка линия. Отбележете от долната страна на плоскостта. Премерете. Това е височината на хлапето. По нея ще изберете точния размер детски комплект.

Защо да пазарувате от Bazar.bg

С годините ние създадохме истински виртуален пазар, на който онлайн се срещат и търгуват както крайни потребители, така и производители и търговци. Това осигурява бързи продажби на приемливи цени. Опитайте!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Детски комплекти в гр. София Обяви за Детски комплекти в гр. Пловдив Обяви за Детски комплекти в гр. Варна Обяви за Детски комплекти в гр. Бургас Обяви за Детски комплекти в гр. Хасково Обяви за Детски комплекти в гр. Стара Загора Обяви за Детски комплекти в гр. Русе Обяви за Детски комплекти в гр. Велико Търново Обяви за Детски комплекти в гр. Димитровград Обяви за Детски комплекти в гр. Плевен Обяви за Детски комплекти в гр. Сливен Обяви за Детски комплекти в гр. Габрово Обяви за Детски комплекти в гр. Добрич Обяви за Детски комплекти в гр. Благоевград Обяви за Детски комплекти в гр. Шумен Обяви за Детски комплекти в гр. Враца Обяви за Детски комплекти в гр. Козлодуй Обяви за Детски комплекти в гр. Монтана Обяви за Детски комплекти в гр. Пазарджик Обяви за Детски комплекти в гр. Казанлък Обяви за Детски комплекти в гр. Кърджали Обяви за Детски комплекти в гр. Видин Обяви за Детски комплекти в гр. Севлиево Обяви за Детски комплекти в гр. Ямбол Обяви за Детски комплекти в гр. Търговище Обяви за Детски комплекти в гр. Дупница Обяви за Детски комплекти в гр. Разград Обяви за Детски комплекти в гр. Чирпан Обяви за Детски комплекти в гр. Перник Обяви за Детски комплекти в гр. Троян Обяви за Детски комплекти в гр. Кюстендил Обяви за Детски комплекти в гр. Сандански Обяви за Детски комплекти в гр. Асеновград Обяви за Детски комплекти в гр. Самоков Обяви за Детски комплекти в гр. Ловеч Обяви за Детски комплекти в гр. Карлово
Подобни предложения: Продажби ушити гоблени , Продажби на апартаменти в димитровград , Продажби на апартаменти дупница