Зареждане...

Детски пижами

Оценка 4.6 от 49 гласа.
Намерихме 1 255 обяви
15 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
12 лв
гр. Шумен
6 лв
гр. Димитровград, Хасково
10 лв
гр. Русе, Хъшове
3 лв
3 лв
11 лв
9 лв
гр. Севлиево, Габрово
15 лв
14 лв
11 лв
гр. Пазарджик
6 лв
гр. Рудозем, Смолян
8 лв
7 лв
гр. Пловдив, Христо Смирненски
6 лв
гр. Пазарджик
10 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
5 лв
гр. Шумен
27,50 лв
гр. Казанлък, Стара Загора

Много хора оставят своите деца да спят със стари тениски и дрехи, които вече не са подходящи за носене навън. Най- правилно обаче е да купите на своя син или дъщеря няколко модела специални детски пижами, които да покриват нуждите на детето през цялата година.

Как да изберем детска пижама

В зависимост от това дали търсим дреха за момиче или за момче, изборът на подходящата покупка може да се различава. При всички положения обаче трябва да сме фокусирани върху няколко важни момента. Те са следните:

  • качествена материя (например памук);
  • безопасни багрила (например естествени оцветители);
  • лека и дишаща материя, дори и през хладните месеци;
  • достатъчно широка горна и долна част.

Какво харесват децата

Важно е да знаете, че децата не се вълнуват от цени. Те искат единствено да се чувстват удобно и дрехата им да е приятна на допир. Много деца харесват плюшена тъкан, така че това определено е сред най-търсените варианти.  

Какви видове ще открием в Bazar.bg

По-голямата част от потребителите вече пазаруват онлайн. Това дава възможност да се избира измежду голям брой обяви, но без да се налага обикаляне по магазините. Bazar.bg е лидер в родното интернет пространство, като тук се предлага топ качество на световни производители, а всичко е на супер цена.

С дълъг ръкав С къс ръкав Други
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Детски пижами в гр. София Обяви за Детски пижами в гр. Пловдив Обяви за Детски пижами в гр. Варна Обяви за Детски пижами в гр. Бургас Обяви за Детски пижами в гр. Димитровград Обяви за Детски пижами в гр. Казанлък Обяви за Детски пижами в гр. Габрово Обяви за Детски пижами в гр. Ловеч Обяви за Детски пижами в гр. Пазарджик Обяви за Детски пижами в гр. Хасково Обяви за Детски пижами в гр. Русе Обяви за Детски пижами в гр. Сливен Обяви за Детски пижами в гр. Плевен Обяви за Детски пижами в гр. Севлиево Обяви за Детски пижами в гр. Самоков Обяви за Детски пижами в гр. Ямбол Обяви за Детски пижами в гр. Велико Търново Обяви за Детски пижами в гр. Стара Загора Обяви за Детски пижами в гр. Козлодуй Обяви за Детски пижами в гр. Шумен Обяви за Детски пижами в гр. Горна Оряховица Обяви за Детски пижами в гр. Благоевград Обяви за Детски пижами в гр. Враца Обяви за Детски пижами в гр. Кърджали Обяви за Детски пижами в гр. Силистра Обяви за Детски пижами в гр. Берковица Обяви за Детски пижами в гр. Карлово Обяви за Детски пижами в гр. Добрич Обяви за Детски пижами в гр. Чирпан Обяви за Детски пижами в гр. Монтана Обяви за Детски пижами в гр. Асеновград Обяви за Детски пижами в гр. Костинброд Обяви за Детски пижами в гр. Смолян Обяви за Детски пижами в гр. Девин Обяви за Детски пижами в гр. Дупница Обяви за Детски пижами в гр. Троян
Подобни предложения: Размери Сукмани за жени , Поли за жени на ниски цени , Евтини Рокли за жени