Зареждане...

Детски пуловери и жилетки

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 1 451 обяви
24,70 лв
гр. Димитровград, Хасково
10 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
3 лв
3 лв
гр. София
1 лв
гр. Благоевград
15 лв
гр. Димитровград, Хасково
6 лв
гр. Димитровград, Хасково
10 лв
гр. Димитровград, Хасково
10 лв
гр. Димитровград, Хасково
8 лв
гр. Димитровград, Хасково
6 лв
гр. Димитровград, Хасково
6 лв
гр. Димитровград, Хасково
10 лв
гр. Варна, Кайсиева градина
5 лв
гр. Дупница, Кюстендил
7 лв
гр. Дупница, Кюстендил
10 лв
гр. Велико Търново
6 лв
гр. Кърджали
18 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
12 лв
4 лв
гр. Русе, Широк център
12 лв
гр. Хасково
19 лв
гр. Плевен, 9-ти квартал

Момичетата и момчетата растат бързо и в домовете ни се събират купища дрехи. Обявите, публикувани в Bazar.bg, са добра възможност както да продадем онлайн ненужните ни детски пуловери и жилетки, така и да купим по-големи на добри цени.

Как да изберем правилния детски пуловер

Има няколко основни критерия, които ще улеснят избора на детски пуловер:

  • размерът – снемете точните мерки на вашето момче и/или момиче;
  • типът дреха – спортна или за празнични случаи, по-тънка или по-дебела, ръчно плетена или от фино трико и т. н.;
  • цветовата гама;
  • цената.

С какво да съчетаете детските жилетки

Жилетката е удобна и практична, с нея детето ви изглежда спретнато, тя бързо се облича и съблича при нужда. Може да се съчетае на практика с всяка дрешка от гардероба на момчето или момичето. Комплектувайте я с дънки и панталони, с полички и рокли. Сложете под нея фланелка или ризка, по-тънка блузка. При нужда отгоре ѝ спокойно облечете палто или яке.

Как Bazar.bg улеснява вашия избор

Твърде често жилетките и пуловерите от онлайн обявите, които ще намерите в Bazar.bg, почти не са обличани или са от производител. Даже и да са ръчно плетени или маркови, цената им е много изгодна. Избирате и поръчвате, докато почивате, получавате ги директно вкъщи. Спестявате време и средства за по-важни неща. Побързайте, хубавите пуловери и жилетки не се задържат!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. София Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Пловдив Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Варна Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Бургас Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Плевен Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Русе Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Хасково Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Стара Загора Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Казанлък Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Добрич Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Велико Търново Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Димитровград Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Сливен Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Пазарджик Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Габрово Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Шумен Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Монтана Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Кърджали Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Благоевград Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Горна Оряховица Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Ямбол Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Видин Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Павликени Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Самоков Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Перник Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Козлодуй Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Разград Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Дупница Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Сандански Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Севлиево Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Чирпан Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Силистра Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Ботевград Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Асеновград Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Търговище Обяви за Детски пуловери и жилетки в гр. Девин
Подобни предложения: Трикрилен гардероб втора употреба , Гардероб от плат велико търново , Текстилен гардероб търговище