Дезодоранти

Оценка 4.6 от 68 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 80 обяви
30 лв
3 лв
гр. София
6,90 лв
гр. Варна, Червен площад
6 лв
гр. Петрич, Благоевград
20 лв
гр. Петрич, Благоевград
55 лв
10,50 лв
гр. Костенец, София област
11,60 лв
гр. Сандански, Благоевград
3 лв
5,60 лв
9,99 лв
15,05 лв
гр. Карлово, Пловдив
6,50 лв
гр. Стара Загора, Център
6,50 лв
гр. Стара Загора, Център

Днес на пазара съществува огромно разнообразие от различни видове дезодоранти. По-слаби или силни аромати, на по-високи цени или по-ниски, човек трудно прави своя избор.

Какво представляват натуралните дезодоранти

Натуралните дезодоранти против изпотяване идват при вас под най-различна форма. Някои от тях представляват най-обикновена на пръв поглед опаковка, в която се съдържа обаче изцяло естествен и натурален продукт, без никакви химикали.

Такива са не малко известни марки. Съществуват обаче и други, които са доста нетипични, като например дезодорантите кристали. Те обикновено неутрализират лошата миризма, но в повечето случаи нямат аромат.

Как да изберем правилния аромат за нас

Правилният аромат можете да изберете като се ориентирате към по-леките ухания през лятото и по-силните през студените зимни месеци. Ако обаче избирате подарък, тогава решението е по-сложни. Важно е да познавате вкуса на човека, за когото пазарувате.

Какво можем да открием в Bazar.bg

В случай, че обичате да пазарувате онлайн, Bazar.bg е мястото за вас. Тук ще откриете наистина огромно разнообразие от обяви, което ви позволява да направите най-добрия избор. При нас ще откриете:

  • известни и нови марки;
  • цени в изключително широк спектър;
  • натурални и традиционни решения;
  • леки и силни аромати;
  • много други.
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Дезодоранти в гр. Варна Обяви за Дезодоранти в гр. София Обяви за Дезодоранти в гр. Петрич Обяви за Дезодоранти в гр. Стара Загора Обяви за Дезодоранти в гр. Видин Обяви за Дезодоранти в гр. Пловдив
Подобни предложения: Секции в бургас на ниски цени , Секции в русе ниски цени , Секции за всекидневна сливен