Зареждане...

Добермани

Оценка 4.5 от 97 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 22 обяви
Не е указана
гр. Бяла Слатина, Враца
300 лв
гр. Асеновград, Пловдив
Не е указана
гр. Монтана, Младост 1
Не е указана
гр. Пловдив, Тракия
Не е указана
180 лв
с. Козаревец, Велико Търново
400 лв
гр. Хасково
300 лв
гр. София
Не е указана
800 лв
с. Дончево, Добрич
500 лв
с. Дончево, Добрич
300 лв
гр. Варна, Автогара
300 лв
гр. София, Орландовци
Не е указана
500 лв
гр. София, Фондови жилища
300 лв
гр. София, Модерно предградие
1 000 лв
с. Дончево, Добрич
888 лв
800 лв
гр. Бяла Слатина, Враца
400 лв
гр. София, Суходол

Какъв характер има породата Доберман

Добърманският пинчер е с късо, лъскаво палто, което е черно, тъмночервено, синьо или поларче с ръждив цвят на лицето, тялото и опашката.Те биват черни, кафяви и бял на цвят.Този тип порода са с привързан и мил характер с хората, ако са социализирани и тренирани правилно. Притежават лоялен характер към стопаните си и са добри с деца, ако са отгледани с тях. Доберманите са с мощен нрав.Ако те не се упражняват, е по-вероятно да станат раздразнителни или да притежават агресивен нрав. Те се приспособят добре да живеят в апартаменти ако са свикнали от бебета и ако се извеждат на разходка ежедневно. 

Какви разновидности има

Доберманите могат да са:

  • Черни;
  • Бял;
  • Кафяви;
  • Бебета;
  • Големи;
  • И други.

Как можем да си вземем куче

Имате възможността да си вземете куче от развъдници, зоомагазини, от улицата, от приятел, който развъжда кучета и други. Като вече процеса е улеснен за вас като просто разгледате обявите в онлайн сайта на Bazar.bg и да си харесате кученце на достъпни цени.

Как Bazar.bg помага в избора ни

Вместо да губите от свободното си време да разглеждате в развъдници и зоомагазини, посетете онлайн сайта на bazar.bg и си изберете от обявите ни. Онлайн сайта ни ви помага ви помага в избора като лесно може да филтрите цените, породата и местоположението и да си изберете куче.

 
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Доберман в гр. София Обяви за Доберман в с. Дончево
Подобни предложения: Дървени легла за бебета цени , Многократни пелени за бебета цени , Детски комплекти с чаршафи за бебета