Дого Аржентино

Оценка 4.5 от 181 гласа.
Намерихме 13 обяви
Не е указана
гр. Гълъбово, Стара Загора
250 лв
с. Ясеновец, Разград
100 лв
гр. Варна
400 лв
гр. Асеновград, Пловдив
Не е указана
300 лв
Не е указана
с. Три кладенци, Враца
250 лв
гр. Бургас, Славейков
600 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
150 лв
гр. Цар Калоян, Разград
300 лв
с. Ясеновец, Разград
150 лв
с. Руйно, Силистра

Това е единствената аржентинска порода. Дого аржентино са огромни кучета, които могат да стигнат над 45 килограма и почти 70 сантиметра размер на тялото. Въпреки размера и вида си са изключително дружелюбни и игриви.

Какъв характер има породата Дого аржентино

Характерът им е весел, общителен и игрив. Не е хубаво да ги оставяме сами. Това са изключително умни кучета и отлични пазачи, отдадени на хората, които се грижат за тях. Разбират се с деца и животни. Накратко, те са:

  • силни и издръжливи;
  • верни пазачи;
  • любвеобилни и внимателни към останалите домашни любимци.

Какви са особеностите при хранене

Не слагайте прекалено много храна на дого аржентино, защото те нямат мярка и преяждат. Избягвайте да им давате големи порции. Важно е това, което ядат, да им е по вкуса и да е разнообразно. Добре е да се консултирате с продавача на мястото, което купувате храна за кучето.

Подходящи ли са за лов

Ако ще купувате куче за лов, е добре то да е взето от развъдник и да мине обучение. В Аржентина често използват тези животни за ловуване на диви свине и друг едър дивеч, често срещан там. В България също доста ловци се спират именно на тях.

Защо да изберем Bazar.bg

Независимо дали търсите Дого аржентино или друга порода, Bazar.bg е идеалното място да изберете от множество онлайн обяви на изгодни цени!

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Дого аржентино в гр. София
Подобни предложения: Кошарки за сън и игри , Пазачи портиери , Куче бо развъдник