Зареждане...

Дратхаари

Оценка 5 от 2 гласа.
Намерихме 18 обяви
250 лв
с. Белозем, Пловдив
500 лв
с. Калояново, Пловдив
120 лв
300 лв
с. Радиево, Хасково
250 лв
250 лв
гр. Враца
Не е указана
гр. Симеоновград, Хасково
200 лв
гр. Радомир, Перник
500 лв
250 лв
с. Котленци, Добрич
Подарявам
гр. Свищов, Велико Търново
100 лв
гр. Стралджа, Ямбол
300 лв
с. Овощник, Стара Загора
Не е указана
гр. Казанлък, Стара Загора
460 лв
160 лв
гр. Пловдив

Дратхаар е немско ловно куче. Известно е най-вече като птичар, но става за различни видове лов. Създателите им са направили така селекцията, че да са подходящи за универсални партньори на ловеца.

Какви са кучетата от порода дратхаар

Те имат водоустойчива козина, която е груба на допир. От по-дребните ловни породи са. Имат здрава захапка с едри зъби. Ако ги отглеждате за лов, е препоръчително опашката да бъде купирана, за да не му пречи. Необходимо е да се движат много, което означава, че не е добра идея да се гледат в апартамент.

Лесно ли се обучава дратхаар

Животните могат да бъдат инатливи и е важно обучението на команди да започне още от ранна възраст. Въоръжете се с търпение. Те са много умни, но своенравни и може да разбират командите, но да избират да не ги следват. Нужно е да покажете на животинчето докато е малко, че го доминирате, но без да прилагате физически наказания. Най-важно е:

  • да бъдете строги в дресировката;
  • да го дисциплинирате от малко;
  • да не упражнявате физическа сила.

Как можем да се сдобием с такова куче

В интернет има стотици обяви на най-различни цени, публикувани както от съдържатели на развъдници, така и от обикновени собственици на куче от породата.

Защо да закупим от Bazar.bg

Bazar.bg е правилното място в интернет за избор на домашни любимци на достъпни цени, Тук ще намерите множество предложения, от което да изберете най-доброто за себе си.

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Дратхаар в гр. Враца
Подобни предложения: Апартамент под наем димитровград , Ловно оръжие втора употреба, Вили обяви за продажба