Джобни часовници

Оценка 4.6 от 151 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 320 обяви
380 лв
гр. Видин, Възраждане
380 лв
гр. Видин, Възраждане
599 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
550 лв
гр. Чирпан, Стара Загора
80 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел
130 лв
гр. Свищов, Велико Търново
60 лв
гр. Стара Загора, Център
55 лв
гр. Враца, Център
80 лв
гр. София, Гео Милев
550 лв
гр. Варна, Централна поща
160 лв
гр. Свищов, Велико Търново
Не е указана
гр. Свищов, Велико Търново
199 лв
110 лв

Джобни часовници – изящност за ценители

Те носят ретро очарование и са аксесоар, който веднага впечатлява. Те са сред вещите, които се предават от баща на син.

Какво трябва да знаем преди покупка за джобните часовници

Това не е от бързо оборотните вещи, които използваме за кратко. Всеки модел има свой характер. От покупка на джобен часовник обикновено се интересуват колекционерите или любителите на винтидж стила. Този аксесоар би бил чудесен подарък за ваш близък, който се вълнува от миналото и когото искате да впечатлите с нещо нестандартно.

Имайте предвид обаче, че повечето автентични изработки са механични. Трябва старателно да навивате винтчето им, за да показват точния час. Все пак, преди да купите антикварен модел, не забравяйте да попитате и за работата и точността му. Защото се продават и такива, които просто служат за украса, но механизмът им е повреден.

Ако не държите на часовник с история, можете да изберете и нов модел. Някои от тях дори са кварцови и се задвижват от батерия.

Видовете, които ще открием в раздела

В нашите обяви сме събрали цялото разнообразие на този тип колекционерска стока:

  • позлатени, посребрени, бронзови;
  • маркови швейцарски (Omega, Zenith и т.н.);
  • руски (Молния и др.)
  • с или без капак;
  • механични;
  • кварцови;
  • автентични и нови.

Защо можем да се доверим на Bazar.bg

Колекционерски или наскоро изработени, с филигранно украсен капак или съвсем семпли модели, със съветски соц символи или с царствена западноевропейска изящност – на страниците с нашите обяви си дават среща всички типове джобни часовници, за които бихте могли да се сетите. Цените варират от скромна едноцифрена стойност до сума, типична за колекционерска рядкост. Самото разглеждане на раздела доставя удоволствие на ценителите. Вие сред тях ли сте? А  изкушихте ли се от някой модел?

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Джобни в гр. София Обяви за Джобни в гр. Русе Обяви за Джобни в гр. Варна Обяви за Джобни в гр. Бургас Обяви за Джобни в гр. Пловдив Обяви за Джобни в гр. Стара Загора Обяви за Джобни в гр. Димитровград Обяви за Джобни в гр. Видин Обяви за Джобни в гр. Свищов Обяви за Джобни в гр. Велико Търново Обяви за Джобни в гр. Божурище Обяви за Джобни в гр. Шумен Обяви за Джобни в гр. Разград Обяви за Джобни в гр. Попово Обяви за Джобни в гр. Пещера Обяви за Джобни в гр. Омуртаг Обяви за Джобни в гр. Перник Обяви за Джобни в гр. Чирпан Обяви за Джобни в гр. Габрово Обяви за Джобни в гр. Пазарджик Обяви за Джобни в гр. Добрич
Подобни предложения: Евтини гардероби стара загора , Стара загора евтино бюро , Евтини секции стара загора