електронни цигари

Оценка 4.5 от 166 гласа.
Намерихме 729 обяви
TOP обява
60 лв
гр. София, Витоша
TOP обява
20 лв
Не е указана
50 лв
гр. Варна, ВИНС
30 лв
гр. Варна, ВИНС
TOP обява
60 лв
гр. София, Витоша
40 лв
гр. Пазарджик
40 лв
гр. Варна, Виница
45 лв
гр. Хасково, Орфей
15 лв
гр. София
30 лв
гр. София
55 лв
гр. Велинград, Пазарджик
35 лв
гр. Ямбол, Аврен
Подарявам
60 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
25 лв
гр. Пазарджик

Електронните цигари станаха доста популярни напоследък. Това им създаде както много поддръжници, така и не малък брой противници. На пазара се предлага огромно разнообразие от видове, което предполага и сериозни различия в цените.

Какво съдържат електронните цигари

Електронните цигари съдържат специална течност. Тя може да бъде никотинова или безникотинова, а според вашите предпочитания може да бъде с или без аромат. Възможно е според вкуса и предпочитанията ви да добавите и някой аксесоар, което съвсем не е задължително. Това може да е:

  • кожен калъф;
  • USB за зареждане;
  • поставка;
  • пълнител;
  • много други.

Как се зареждат

Зареждането на електронните цигари се прави по два начина. Единият е да посетите офис, където се предлага тази услуга. Другият е да закупите модел, който позволява зареждане в домашни условия. Вече повечето видове са такива, а флакончето с течност се поставя много лесно.

Какво ни препоръчват от Bazar.bg

Bazar.bg ни препоръчва ако искаме да спестим пари, да пазаруваме изцяло онлайн. Не пропускайте огромното разнообразие от обяви, което ви предлагаме, тъй като цените при нас са най-добри.

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Електронни цигари в гр. София Обяви за Електронни цигари в гр. Варна Обяви за Електронни цигари в гр. Пловдив Обяви за Електронни цигари в гр. Русе Обяви за Електронни цигари в гр. Самоков Обяви за Електронни цигари в гр. Бургас Обяви за Електронни цигари в гр. Пазарджик Обяви за Електронни цигари в гр. Стара Загора Обяви за Електронни цигари в гр. Димитровград Обяви за Електронни цигари в гр. Велико Търново Обяви за Електронни цигари в гр. Враца Обяви за Електронни цигари в гр. Благоевград Обяви за Електронни цигари в гр. Разград Обяви за Електронни цигари в гр. Видин Обяви за Електронни цигари в гр. Дулово Обяви за Електронни цигари в гр. Казанлък Обяви за Електронни цигари в гр. Плевен Обяви за Електронни цигари в гр. Хасково Обяви за Електронни цигари в гр. Шумен Обяви за Електронни цигари в гр. Асеновград Обяви за Електронни цигари в гр. Кюстендил Обяви за Електронни цигари в гр. Троян Обяви за Електронни цигари в гр. Карлово Обяви за Електронни цигари в гр. Перник Обяви за Електронни цигари в гр. Търговище Обяви за Електронни цигари в гр. Смолян Обяви за Електронни цигари в гр. Дупница
Подобни предложения: Ъглови офис бюра бургас , Офис бюра втора употреба стара загора , Офис под наем сливен