епилатори

Оценка 4.5 от 84 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 489 обяви
TOP обява
449 лв
45 лв
гр. София, Сухата река
150 лв
гр. София, Център
80 лв
гр. Враца, Дъбника
400 лв
гр. Кюстендил
333 лв
гр. Ихтиман, София област
TOP обява
449 лв
29 лв
гр. Попово, Търговище
20 лв
гр. Правец, София област
200 лв
гр. София, Люлин 4
140 лв
25 лв
гр. Тервел, Добрич
270 лв
гр. Разград
110 лв
гр. Варна, Левски
150 лв
гр. София, Център
420 лв
гр. Мартен, Русе

По какво се различават епилаторите

Има ли начин да се сдобиете с качествен епилатор на ниска цена? При нас в Bazar.bg винаги има начин. Вижте какво можем да предложим!

За какво служи епилаторът

Обезкосмяването единодушно може да бъде обявено за най-досадната част от разкрасяването. Едва ли има дама по света, която да не споделя това мнение. Колкото и да е досадна обаче, тази процедура е задължителна. И я прилагат не само жените, а и все повече от силните им половинки. Епилаторът е безценен помощник в мисията, защото улеснява задачата и спестява време.

В зависимост от типа и модела, той може да се използва за постигане на гладка кожа на различни части от тялото: крака, ръце, интимна зона, подмишници, горна устна, бакенбарди, гръб и т.н.

Каква е разликата между различните епилатори

  • Пинсетни - те отскубват окосмяването, благодарение на многобройни малки пинсети;
  • Дискови - при тях ефектът на отскубване се постига чрез бързо въртящи се дискове (керамични или метални);
  • Лазерни - тук няма скубане и болка, а изгаряне на космения фоликул. Някои от моделите имат добавена и бръснеща глава.

Защо да се доверим на Bazar.bg

При нас ще намерите множество модели на всички марки както дамски, така и мъжки. Разгледайте обявите, набележете предложенията, които отговарят на вашите търсения и изберете най-доброто съотношение между качество и цена!

Лазерни Фотоепилатори С дискове С пинсети Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Епилатори в гр. София Обяви за Епилатори в гр. Пловдив Обяви за Епилатори в гр. Варна Обяви за Епилатори в гр. Бургас Обяви за Епилатори в гр. Русе Обяви за Епилатори в гр. Враца Обяви за Епилатори в гр. Асеновград Обяви за Епилатори в гр. Стара Загора Обяви за Епилатори в гр. Ихтиман Обяви за Епилатори в гр. Хасково Обяви за Епилатори в гр. Добрич Обяви за Епилатори в гр. Перник Обяви за Епилатори в гр. Габрово Обяви за Епилатори в гр. Шумен Обяви за Епилатори в гр. Ловеч Обяви за Епилатори в с. Калипетрово Обяви за Епилатори в гр. Велико Търново Обяви за Епилатори в гр. Кърджали Обяви за Епилатори в гр. Севлиево Обяви за Епилатори в гр. Монтана Обяви за Епилатори в гр. Пазарджик Обяви за Епилатори в гр. Търговище Обяви за Епилатори в гр. Димитровград Обяви за Епилатори в гр. Силистра Обяви за Епилатори в гр. Първомай Обяви за Епилатори в гр. Попово Обяви за Епилатори в гр. Разград Обяви за Епилатори в гр. Благоевград Обяви за Епилатори в гр. Горна Оряховица Обяви за Епилатори в гр. Плевен Обяви за Епилатори в гр. Трявна Обяви за Епилатори в гр. Костенец Обяви за Епилатори в гр. Свищов Обяви за Епилатори в гр. Кюстендил
Подобни предложения: Силни LED фенери , Малки кошарки , Метални профили втора ръка плевен