Facebook реклама и поддръжка

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 25 обяви
Не е указана
40 лв
гр. Стара Загора, Център
Не е указана
Не е указана
Не е указана
50 лв
гр. Пазарджик, Окръжна болница
Не е указана
гр. Плевен
Не е указана
150 лв

Социалните мрежи промениха цялостно начина, по който се прави и популяризира бизнес. Ако все още не сте се възползвали от възможностите им, време е да поправите този пропуск.

Колко струва поддръжката на Фейсбук страница

Цената на подобни дигитални услуги варират в зависимост от това какво точно ще включва договорът за поддръжка. Може от Фейсбук разработчика да се изисква някоя или всички от следните дейности:

  • да споделя на страницата актуалните публикации от даден сайт;
  • да качва снимки и да ги обработва със специални програми;
  • да създава уникално текстово съдържание с различна дължина;
  • да представя различни продукти;
  • да създава реклами;
  • да изработи цялостна маркетингова стратегия за страницата.

Как се прави реклама в платформата

Фейсбук рекламите са постоянно актуализираща се сфера, на която специалисти дигитални маркетолози посвещават всекидневни изследвания. Най-просто казано, за да публикувате реклама в социалната мрежа, е нужно да създадете атрактивна визия, която ясно да представя продукта Ви, но и да се отличава от многото подобни страници в мрежата, да добавите грабващо текстово послание и да прецизирате правилно аудиторията си. Звучи просто, но има многобройни тънкости, така че да се доверите на професионалист в сферата, би било отлична инвестиция.

Защо да се доверите на Bazar.bg

Поддръжката на Facebook страници е една от популярните напоследък услуги и нашата онлайн платформа предлага изобилие от специалисти. Разгледайте обявите и набележете тези от тях, които Ви вдъхват най-голямо доверие. Свържете се с извършващите тази услуга и поискайте оферта. Вашият Фейсбук партньор е на няколко клика разстояние!

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Фейсбук реклама и поддръжка в гр. София Обяви за Фейсбук реклама и поддръжка в гр. Пловдив Обяви за Фейсбук реклама и поддръжка в гр. Бургас Обяви за Фейсбук реклама и поддръжка в гр. Варна
Подобни предложения: Квартири под наем в търговище , Квартири под наем в димитровград , Квартири под наем в ботевград