Зареждане...

Гълъби

Оценка 4.5 от 253 гласа.
Намерихме 432 обяви
15 лв
гр. Стара Загора, Самара 2
20 лв
гр. Монтана
Не е указана
гр. Ардино, Кърджали
15 лв
с. Тутраканци, Варна
30 лв
гр. Кричим, Пловдив
15 лв
гр. Пазарджик
10 лв
гр. Раднево, Стара Загора
10 лв
19 лв
гр. Кнежа, Плевен
Не е указана
с. Карлиево, София област
10 лв
гр. Велинград, Пазарджик
20 лв
гр. Гълъбово, Стара Загора
Не е указана
гр. Гълъбово, Стара Загора
20 лв
гр. Пловдив, Беломорски
25 лв
гр. Пловдив, Беломорски
25 лв
гр. Елин Пелин, София област
Не е указана
с. Белозем, Пловдив
5 лв
гр. Варна, Левски
40 лв
гр. Пловдив, Тракия
50 лв
гр. Елин Пелин, София област
25 лв
гр. Бяла, Русе

Гълъбите са красиви и добродушни птици, но и те имат своите изисквания към стопанина си относно тяхното отглеждане. Какви са особеностите, когато искаме да си отглеждаме такива пернати приятели у дома и достъпните в специалния раздел от онлайн обяви на Bazar.bg видове?

Как се гледат гълъби

Като цяло, тези птици живеят около 15-20 години. Те обаче изискват специални грижи от стопанина си и не са от най-лесните животни за отглеждане. Например в гълъбарника трябва да има достатъчно място за всички гълъби и те да не се блъскат един в друг. Подът им трябва да е винаги сух и периодично да се чисти от мръсотията. Той трябва да е покрит с фина настилка от талаш, трици и т.н. Всички птици в гълъбарника трябва да притежават хранилки и поилки.

Какви породи има

Разновидностите са много, но основно у нас се срещат:

  • Спортни;
  • Пощенски;
  • Фенерлии;
  • Лахори;
  • Мюлеманс;
  • Бемкалии и др.

Знайте че всяка от породите гълъби има свои изисквания към отглеждането, така че е редно преди покупка да проучите особеностите за Вашия избор на порода и да осигурите предварително условията за живот. За да разгледате всичко, което се продава в категорията от онлайн обяви на Bazar.bg, просто ни посетете.

Как Bazar.bg помага в избора ни

Като най-популярна платформа за безплатни безлимитни обяви, сайтът през последните години се превърна в най-предпочитания сред множеството дребни търговци в страната. Тук можете да разгледате всички оферти на тези птици от цяла България, бързо да сравните цените и да разгледате прикачените реални снимки. Възползвайте се!

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Гълъби в гр. Пловдив Обяви за Гълъби в гр. София Обяви за Гълъби в гр. Стара Загора Обяви за Гълъби в гр. Монтана Обяви за Гълъби в гр. Варна Обяви за Гълъби в гр. Айтос Обяви за Гълъби в гр. Търговище Обяви за Гълъби в гр. Кърджали Обяви за Гълъби в гр. Казанлък Обяви за Гълъби в гр. Шумен Обяви за Гълъби в гр. Гълъбово Обяви за Гълъби в гр. Кюстендил Обяви за Гълъби в гр. Благоевград Обяви за Гълъби в гр. Глоджево Обяви за Гълъби в гр. Сливен Обяви за Гълъби в гр. Кнежа Обяви за Гълъби в гр. Плевен Обяви за Гълъби в гр. Бяла Обяви за Гълъби в гр. Дупница Обяви за Гълъби в с. Васил Друмев Обяви за Гълъби в с. Костелево Обяви за Гълъби в гр. Враца Обяви за Гълъби в с. Калище Обяви за Гълъби в гр. Хасково Обяви за Гълъби в гр. Велико Търново Обяви за Гълъби в гр. Севлиево Обяви за Гълъби в гр. Ракитово Обяви за Гълъби в с. Белозем Обяви за Гълъби в гр. Елин Пелин Обяви за Гълъби в гр. Пазарджик Обяви за Гълъби в гр. Кричим Обяви за Гълъби в гр. Раднево Обяви за Гълъби в с. Гара Елин Пелин Обяви за Гълъби в гр. Русе Обяви за Гълъби в гр. Разград Обяви за Гълъби в гр. Попово
Подобни предложения: Сайт за Елеци за дами, Сайт за Женски поли, Сайт за Каишки за часовници