Зареждане...

газови котлони

Оценка 5 от 2 гласа.
Намерихме 340 обяви
TOP обява
89,80 лв
гр. Велико Търново
TOP обява
89,80 лв
гр. Велико Търново
30 лв
24 лв
гр. София, Военна рампа
35 лв
гр. София, Надежда 3
35 лв
гр. Варна
30 лв
гр. София
31 лв
гр. Нови Искър, София-град
30 лв
гр. Пловдив
41 лв
гр. Хасково, Промишлена зона - Изток
118 лв
TOP обява
89,80 лв
гр. Велико Търново
22 лв
TOP обява
8,80 лв
48,90 лв
гр. Велико Търново, Промишлена зона - Запад
3 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
10 лв
гр. Стара Загора, МБАЛ Иван Рилски

Какви са предимствата на туристическите газови котлони?

Нужен ви е подвижен компактен котлон, с който да сте подготвени за всяка ситуация и за всяка локация? Вижте какви възможности за избор имате тук.

Какво представляват туристическите газови котлони

Те имат скромни габарити и са лесно преносими. За да функционират не е нужно електричество, а само газова бутилка. Бутилките пък от своя страна са с различни размери, така че можете да се заредите с по-голяма за по-дълго време или да предпочетете по-малка, заради по-лесното пренасяне.

Kакви са техните предимства

 • с независим източник на енергия;
 • мобилни;
 • подходящи за използване, както в така и извън сграда;
 • евтини.

С такова устройство можете да готвите на вилата, на къмпинг, на двора и на излет. Той е създаден именно, за да ви даде свобода.

Какво още ще открием в Bazar.bg

В нашия онлайн базар се предлагат разнообразни модели и аксесоари за тях, някои от които нови и неизползвани, други – втора употреба:

 • газови котлони с едно или две гнезда;
 • газови бутилки;
 • бутилка с приставка за отопление;
 • стойка за котлон;
 • котлон на сух спирт;
 • газова горелка;
 • кран;
 • редуцир винтил;
 • примус и др.

Обявите са стотици. Можете да разглеждате подред, за да сравните офертите и цените, а можете и директно да заложите ключова дума, по която да търсите резултати.

Почивката винаги е по-приятна, когато си осигурите комфорт и удобства. Без значение дали сте на палатка, в кемпер или в къща извън града, с Bazar.bg  е лесно и изгодно да откриете подходящото оборудване. Възползвайте се от възможностите! 

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Газови котлони в гр. Велико Търново Обяви за Газови котлони в гр. София Обяви за Газови котлони в гр. Пловдив Обяви за Газови котлони в гр. Варна Обяви за Газови котлони в гр. Хасково Обяви за Газови котлони в гр. Русе Обяви за Газови котлони в гр. Пазарджик Обяви за Газови котлони в гр. Кърджали Обяви за Газови котлони в гр. Стара Загора Обяви за Газови котлони в гр. Горна Оряховица Обяви за Газови котлони в гр. Лом Обяви за Газови котлони в гр. Свищов Обяви за Газови котлони в гр. Сливен Обяви за Газови котлони в гр. Плевен Обяви за Газови котлони в гр. Шумен Обяви за Газови котлони в гр. Пещера Обяви за Газови котлони в гр. Търговище Обяви за Газови котлони в гр. Благоевград Обяви за Газови котлони в гр. Карнобат Обяви за Газови котлони в гр. Бургас
Подобни предложения: Юношески легла втора употреба , Секции варна втора употреба , Легла и спални втора употреба