Градински мебели, декорация

Оценка 4.6 от 108 гласа.
Намерихме 1 969 обяви
TOP обява
12 лв
TOP обява
12 лв
TOP обява
1,50 лв
гр. Велико Търново, Колю Фичето
28 лв
гр. Бургас, Славейков
650 лв
550 лв
гр. Велико Търново
150 лв
с. Оризово, Стара Загора
150 лв
с. Бегово, Пловдив
50 лв
гр. София, Люлин 2
12 лв
гр. Пазарджик, Център
23 лв
50 лв
гр. Кюстендил
20 лв
гр. Камено, Бургас
23,50 лв
гр. Камено, Бургас
10 лв
гр. Камено, Бургас

Градински мебели и декорация – какво да изберем за нашия двор?

Почти всеки човек, дори и да не си го признава, има тази мечта: за красива градина, за кокетно местенце за почивка сред зеленината, за свой собствен оазис. Ако вие сте сред тези, които не само го мечтаят тайно, но и предприемат стъпки, за да го реализират, значи сте попаднали на точното място. В нашия онлайн базар ще намерите всичко необходимо за перфектния двор.

Какви градински мебели ще открием в раздела

 • маси;
 • пейки;
 • пейка с прикрепена масичка;
 • градински столове (плетени или дървени);
 • градински възглавници;
 • мебели от палети;
 • сгъваеми мебели;
 • люлки (дървени, плетени, метални);
 • хамаци;
 • цветарници;
 • чешми (от мрамор, бетон);
 • чадъри (тип камбана или стандартни);
 • шатри;
 • съоръжения за детски кът;
 • декоративни фигури и др.

Сред артикулите има както напълно нови и ръчно изработени, така и добре запазени вещи втора ръка. Цените са достъпни и изгодни.

Каква поддръжка се изисква

Всеки от елементите от вашата градина изисква грижи. Слънцето дъждовете и вятърът неминуемо амортизират уредите. Добре е да прибирате мебелите на закрито по време на студения сезон. Що се отнася до дървените части, изложени на метеорологичните условия, препоръчително е да подновявате лака им периодично (преди да е започнал сам да се лющи), за да ги запазите възможно най-дълго в отлично състояние.

Защо да ги закупим от Bazar.bg

Добър вкус, отлична поддръжка и достатъчен бюджет. Така може да се обобщи формулата на красивия двор. И ако първите две зависят от вас, то за третото можем да съдействаме. Сред нашите онлайн обяви със сигурност ще успеете да откриете комбинацията от мебели и аксесоари, които ще се вместят в допустимата за вас максимална обща цена. Ако имате желание да се заемете с предизвикателството, действайте! Ние сме насреща.

Маси Пейки Столове Чадъри Шезлонги Градински комплекти Люлки Декорация Шатри и тенти Баварски маси Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Градински мебели, декорация в гр. София Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Пловдив Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Велико Търново Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Варна Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Стара Загора Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Плевен Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Русе Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Айтос Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Разград Обяви за Градински мебели, декорация Извън страната Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Хасково Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Пазарджик Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Бургас Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Свищов Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Ловеч Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Монтана Обяви за Градински мебели, декорация в с. Орешак Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Шумен Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Габрово Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Асеновград Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Казанлък Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Троян Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Камено Обяви за Градински мебели, декорация в с. Батошево Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Горна Оряховица Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Силистра Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Враца Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Нови пазар Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Ихтиман Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Кюстендил Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Кърджали Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Сливен Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Левски Обяви за Градински мебели, декорация в к.к. Слънчев бряг Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Павликени Обяви за Градински мебели, декорация в гр. Гоце Делчев
Подобни предложения: Палети втора употреба разград , Мебели гардероби област шумен , Столове втора ръка русе