Зареждане...

Стоки за гризачи

Оценка 4.8 от 15 гласа.
Намерихме 303 обяви
3 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
1 лв
гр. Хасково
Не е указана
гр. София, Подуяне
22 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
6,20 лв
гр. София, Борово
15 лв
гр. Пловдив
19,99 лв

Отглеждането на домашни любимци днес е много разпространено и предпочитано занимание сред хората. Това е особено силно изразено при миниатюрните животни, поради ограничените жилищни пространства. Всеки собственик на малко животинче се нуждае и от различни стоки за гризачи, чрез които да задоволи потребностите му и да е сигурен, че полага най-адекватните грижи за любимеца си. 

От какви стоки се нуждаем, ако отглеждаме гризач

Принадлежностите за отглеждане при дребните домашни любимци са доста разнообразни:

  • клетки;
  • поилки;
  • купички;
  • хранилки и т.н.

Какво разнообразие ще откриете в раздела

В онлайн обявите на Bazar.bg ще откриете различни видове стоки за гризачи на невероятно достъпни цени от различни търговци. Също така, при нас можете да видите реални снимки на отделните продукти и дори техни дефекти, ако такива разбира се има. 

Защо да изберем Bazar.bg

Защото онлайн при нас имате възможност да търсите по региони, градове и села, както и да публикувате неограничено количество обяви на стоки за гризачи. Като търговец също имате свое лично пространство само за Вашите оферти във вид на интернет магазин, който да рекламирате и популяризирате в социалните мрежи. В съответната категория можете да публикувате предложения за всичко, което е необходимо на собствениците на гризачи. 

Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за За гризачи в гр. София Обяви за За гризачи в гр. Пловдив Обяви за За гризачи в гр. Сливен Обяви за За гризачи в гр. Варна Обяви за За гризачи в гр. Стара Загора Обяви за За гризачи в гр. Бургас Обяви за За гризачи в гр. Велико Търново Обяви за За гризачи в гр. Кюстендил Обяви за За гризачи в гр. Хасково Обяви за За гризачи в гр. Русе Обяви за За гризачи в гр. Кърджали
Подобни предложения: Цени на Гащеризони за жени, Евтини цени на Суичъри за жени, Продавам Кучешки клетки