Гледане на инвалиди

Намерихме 10 обяви
60 лв
гр. Сливен 10 януари
Не е указана
90 лв
гр. София 05 януари
50 лв
Не е указана
гр. София, Банишора 23 декември 2020г.
Не е указана
гр. Гълъбово, Стара Загора 22 декември 2020г.
320 лв
гр. Трявна, Габрово 21 декември 2020г.
Не е указана
гр. София 21 декември 2020г.
300 лв
гр. Шумен 14 декември 2020г.

Грижата за хора с увреждания е нелека задача, която не е по силите на всеки. Към кого може да се обърнете, когато имате нужда от съдействие?

От какви грижи имат нужда инвалидите

Това се определя в зависимост от състоянието на болния (дали е обездвижен или не). Някои елементи от този списък може да са включени, а други да не са приложими за съответния инвалид:

  • пазаруване;
  • помощ в домакинството (готвене, чистене);
  • помощ за извършване на медицински процедури;
  • рехабилитация;
  • общо обгрижване на лежащо болни и парализирани;
  • разхождане с инвалидна количка;
  • возене до лекар.

На какъв болногледач да се доверите

Когато става дума за грижа за възрастни хора и инвалиди, е важно да откриете доверени гледачи, на които може да се разчита. Те трябва да имат умения и опит да се справят с тази задача, както физически, така и психически. Важно е да са заредени с устойчивост и търпение.

Защо да изберете обява от Bazar.bg

На страниците на Базар.бг винаги може да откриете стоките и услугите, от които имате нужда. С помощта на търсачката селектирайте онлайн обявите, които важат за територията на Вашия град и разгледайте предложенията от болногледачи и хосписи, предлагащи грижа за инвалиди.

Може директно да се свържете с тях и да обсъдите цените на услугите им, както и да прецените дали може да си позволите подобно заплащане.

Обяви от “Болногледачи, хосписи”
Не е указана
гр. Попово, Търговище вчера, 19:39
Не е указана
Не е указана
гр. Пловдив, Кършияка вчера, 08:28
Не е указана
гр. Попово, Търговище 18 януари
750 лв
гр. Хасково 17 януари
Не е указана
гр. Враца 17 януари
Обяви за Курсове и обучение Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Почистване Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Грижа за инвалиди в гр. София
Подобни предложения: Цени на нови Поли за жени , Цени на нови Рокли за жени , Сайт за Панталони за жени