хамалски услуги

Оценка 4.6 от 57 гласа.
Намерихме 239 обяви
TOP обява
Не е указана
гр. Стара Загора
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. София, Белите брези
Не е указана
Не е указана
140 лв
гр. Пловдив, Индустриална зона - Юг
Не е указана
гр. Стара Загора
Не е указана
20 лв
гр. София, Манастирски ливади
Не е указана
Не е указана
гр. Стара Загора
Не е указана
гр. Варна, Аспарухово
20 лв
гр. София, Люлин - център
Не е указана
Не е указана
TOP обява
Не е указана
гр. Стара Загора

Хамалски услуги – как да се възползваме от тях

Те са насреща винаги, когато се отвори тежка работа. Те предлагат транспорт и труд, и не се плашат от предизвикателства. Вижте как да намерите хамали.

Какво представляват

Тези услуги включват всички помощни дейности, свързани с преместване на вещи, покъщнина, с разчистване. В зависимост от нуждите на клиента и от оборудването на хамалската фирма, тя може да предлага:

  • Пренасяне на мебели;
  • Транспорт;
  • Разчистване на мазета и стари къщи;
  • Демонтаж на дограми;
  • Извозване на строителни отпадъци;
  • Къртене;
  • Изнасяне на електроуреди.

Кога имаме нужда от тях

  • При преместване;
  • Преди да започнем ремонт (къртене на плочки, на стари дограми, на мазилки);
  • След ремонт (почистване и извозване на обемните отпадъци).

Как Bazar.bg помага в избора ни

В нашия онлайн базар винаги може да откриете най-качествените услуги. Професионалистите се доверяват на нас, за да представят работата си. Разгледайте обявите, прочетете дейностите, които извършва съответната фирма, и се поинтересувайте от оферта. Цената варира според задачите, които ще им поставите. Bazar.bg е вашият доверен посредник! Възползвайте се!

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Хамалски услуги в гр. София Обяви за Хамалски услуги в гр. Варна Обяви за Хамалски услуги в гр. Пловдив Обяви за Хамалски услуги в гр. Стара Загора Обяви за Хамалски услуги в гр. Русе Обяви за Хамалски услуги в гр. Велико Търново Обяви за Хамалски услуги в гр. Плевен Обяви за Хамалски услуги в гр. Добрич Обяви за Хамалски услуги в гр. Шумен Обяви за Хамалски услуги в гр. Ямбол Обяви за Хамалски услуги в гр. Перник Обяви за Хамалски услуги в гр. Хасково Обяви за Хамалски услуги в гр. Силистра
Подобни предложения: Мебели гардероби област стара загора , Мебели втора ръка бургас легла , Мебели бюра стара загора